@azizi ale hej, vtedy používam klasické ušité. Segra mi spravila jedno štýlové, čierne.
Ale u nás v bytovke skoro nikto nenosí rúška, v garáži ani vo výťahu
@lenuska175 Tak môžeš zahlasovat za respirator prosim my mame doma tiež par ffp3, potom take specialne kvalitne rusky na viac pouziti a ja mam este 2 jednorazove co som este dávno kupila, no tu jednu som už par krát mala na sebe.
A este sme objednali z Brna take z nanovlakien s pridavkom medi a este niečoho, ktoré by ten vyrus mali aj nicit, nie len pred nim chrániť.
Blbe s tými respiratormi je, ze teoreticky cez ten vydychovy ventil človek môže toho druhého nakazit. Ale to predpokladám ze len pri nejakom naozaj blízkom kontakte.
s respirátorom (prekrytým jednorazovým rúškom) som išla len do obchodu a do lekárne a teraz keď začnem zas chodiť do práce, tak budem aj do mhdčky... inak nosievam jednorazové rúška, ktoré ale nenosím jednorazovo a aj som si ušila nejaké... ale do lesa chodím v kukle/šatke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a mám aj jednorázové ffp3 a ffp2 ale zatiaľ nepoužívam, čakám na apokalypsu
Ale u nás v bytovke skoro nikto nenosí rúška, v garáži ani vo výťahu
A este sme objednali z Brna take z nanovlakien s pridavkom medi a este niečoho, ktoré by ten vyrus mali aj nicit, nie len pred nim chrániť.
Blbe s tými respiratormi je, ze teoreticky cez ten vydychovy ventil človek môže toho druhého nakazit. Ale to predpokladám ze len pri nejakom naozaj blízkom kontakte.