Nikdy nechcem podat. Mne to pride ako nehorazne plytvanie peniazmi. Maximalne tak raz za zivot, aby som si povedala, ze som vyskusala vsetky moznosti, co tento svet ponuka. ale radsej nie lebo pravdepodobnost vyhry je nechutne nizka a myslim si, ze skor ma navstivi e.t.
Nestávkujem ani nepodávam žreby ale ešte na slovenské koruny som vyhrala 500 SKK,čo bola asi aj najvyššia možná suma,aká sa dala vyhrať - potešilo to, nato,že som vtedy nemala ani 10 rokov
@tunidlo zaujímavé ale nejde mi do hlavy, jak mohli dať správcovia tej lotérie ~4-násobne vyšší jackpot ako celková suma, ktorú treba investovať na výhru toho jackpotu.
Neviem, či si len srandu robili, alebo zaúradovala náhoda a Jackpot proste podľa daných pravidiel rástol, kým ho nikto nevyhrával, až značne prerástol hranicu, kedy sa oplatí si kúpiť tiket.
@tunidlo fakt dosť stupidita, že takúto základnú vec nemali ošetrenú ale dobre vedieť, že aj toto sa môže stať. keď bude niekde podozrivo vysoký jackpot, spočítam si, či expected value z vsadenia na všetky možnosti nie je náhodou kladná.
neviem aká to bola suma ale viem že raz som tak bola s otcom keď som ešte bola malá, mohla som mať tak ... 9 rokov skúsil to raz v živote a viac sa ku tomu nevracal ale šťastie sme nemali to sa aj dalo čakať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale už o takéto veci nestojím, tiež na to nemám šťastie
Ej, nie vždy je to celkom tak
» www.nytimes.com/1992/02/25/us/g...
Neviem, či si len srandu robili, alebo zaúradovala náhoda a Jackpot proste podľa daných pravidiel rástol, kým ho nikto nevyhrával, až značne prerástol hranicu, kedy sa oplatí si kúpiť tiket.