ma papada donesenie vodky do skoly v prvaku s @charlottkkaa vypitie ju v satni a potom este par hodin vyucka s triednou a dejepisarom sranddda bola ndiky nas triedna neupozornovala viac ako vted yinokedy sme tiche slusne aktivne ale vtedy same chichichi oslavovali sme usposne dokoncenie sočky
no to ja tiež...ľudia,ktorí ma ale raz sklamú,u mňa skončili,v tom sa poučím...že sa s nimi bavím maximálne "firemne" alebo cez niekoho...žiadne osobné veci...
ale niekto nový,alebo staro-nový,ma ešte vždy dokáže sklamať...
@Bunniska no to ja tiež...ľudia,ktorí ma ale raz sklamú,u mňa skončili,v tom sa poučím...že sa s nimi bavím maximálne "firemne" alebo cez niekoho...žiadne osobné veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. rozbila som naj kamoške hlavu kvôli tomu že chcela môjho chlapca
3. ked som utiekla z domu zabudla si mobil...nemohla som sa po neho vrátiť pretože som išla oknom a navyše som skočila do krovia bodliakov...
4. spolužiakovi som v bare po 5 tequillách povedala nech zoženie ešte nejakú holku a ideme do trojky...
...je toho viac ale nechce sa mi už spomínať..
@Klaudiqaaa s tebou musí byť v meste zábava
a mne je ľúto samej seba,nie ich,aká som bola hlúpa...ich nie,lebo už viem,že si moju úctu a dôveru nezaslúžia...