ja v 2.triede na zakladke som si sama musela napisat poznamku do triednej knihy...ucitelka pocula ked som povedala slovo "kokot" v rozhovore so spoluziackou strasne som sa vtedy hanbila pisat si tu poznamku
Ja som nikdy poznámku nedostala, iba asi 3(4? neviem presne) napomenutia na konci a pol roka za rozprávanie... Ale brat dostal poznámku že cez presávku stál na lavici
my sme dostali cela trieda zapis -li,sme boli na vylete ze opekacka a profka ze sa mame hrat daco a my ze schovku....polka odisla, jeden si zapalil, a kecali sme a potom ked sme prisli zurila, ze....proste zapis znel : "Deti sa hrali na schovavacku a ja som ich nemohla najst."
ja som dostala taku, ze : studentka ma nevhodne spravanie... za to, ze profka stala 3 metre od dveri a ja som presla skor, ako ona presla...a pritom nwm ci som si mala z prsta vycucat, ze ona chce ist, ked je 3metre od nich no ale aj taki ludia musia existovat
"Na hodinu prišiel neskoro, ignoroval učiteľa, spal na lavici a potom svojvoľne odišiel."
...to bola nemčina, prvá hodina (4 ročník na gympli), šiel som spať asi o tretej v noci a ráno mi bolo mizerne... a to že som šiel len na vécko a potom som sa vrátil tam už nenapísala, hnuska...
"je samopašnaa".. ako teraz vam to mozno nepride smiesne,ale keby ste videli jak sa nado mnou ta ucka rozculovala.. a takych poznamok ze som samopasna atd.som v 2.triede dostala pat !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
"Vykrikuje a našepkáva cez hodiny"
"Odvráva pri zadávaní domácich úloh"
..a tak
inak, take:
Cez chodbu stala na chodbe.
ak najdem tu ziacku, tak to naskenujem ale vsetky ziacke som myslim vyhodila
Na hodine matematiky som hádzal papieriky pred profesorku a jej okolia.
Cez prestavku stala na chodbe
A ja som dostala raz: Rúžovala sa cez hodinu, vulgárne kričala na ucitelku.
genialita
...to bola nemčina, prvá hodina (4 ročník na gympli), šiel som spať asi o tretej v noci a ráno mi bolo mizerne... a to že som šiel len na vécko a potom som sa vrátil tam už nenapísala, hnuska...