Nevedela som sa rozhodnúť medzi vyvolenými a big brotherom. Ja by som si veľmi rada pozrela nejakú "kontajnerovú" reality šou, len by to chcelo aj dobrý tím ľudí za televíziu, ktorá by vybrala zaujímavých ľudí a vedela by ich dobre skombinovať.
Nie ako napríklad vo farmárovi, kde boli všetci úplne nevýrazný až na Martinku a možno Milana a celá šou bola postavená na intrigách a nadávaní Martinky a neskôr ked vypadla, tak aj na vulgárnosti jej príbuzných.
som za SURVIVOR tam by som sa aj prihlásila pod podmienkami že nájdu moderátora aspoň takého fajnového ako je Jeff a že hlavná výhra bude milión dolárov
Pevnosť Boyard ale inak nič. Všetko sú už len staré otrhávaky a už by bolo na čase aby tieto "skvelé" televízie dali aj nejaký vynikajúci celovečerný film (Sedem životov, Reuiem for a dream) a nie stále tie opakujúce podpriemerné sračky ako segalovky.
inak mal som rád tú show... len mi dakedy liezlo na nervy tie ich špekulácie, jak sa dostať do samého konca... jasné, každý chce... ale veci čo už oni medzi sebou robili ... Asi to je najlepšie pozerať v jazyku, ktorý nepoznáme
@stenatko nebudem sak ja som guru a ty stripterka ty sa nemas co dozadovat oblecenia na mne ale sak to potom prejedname ked sa bude tocit co budes mat TY na sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
..ináč, pamätá si niekto ešte na ňu?
A z duse nenavidim tie tanecne a spevacke
Presneee pevnosť Boyard to bola špica na toto som zabudol :/
a @moonbeam
Wipeout bude čoskoro na Markize a Nove sa mi zdá už túto sezónu spolu zo super star
Nie ako napríklad vo farmárovi, kde boli všetci úplne nevýrazný až na Martinku a možno Milana a celá šou bola postavená na intrigách a nadávaní Martinky a neskôr ked vypadla, tak aj na vulgárnosti jej príbuzných.
..kvak..
ti co net nemaju, budu dostavat telegrafne novinky.
inak mal som rád tú show... len mi dakedy liezlo na nervy tie ich špekulácie, jak sa dostať do samého konca... jasné, každý chce... ale veci čo už oni medzi sebou robili ... Asi to je najlepšie pozerať v jazyku, ktorý nepoznáme
a ešte PEVNOST BOYARD!!!!! alebo jak sa to písalo