@leaav ale keby si zistila, čo si ľudia myslia a aké majú myšlienky, myslím, že by ťa to priviedlo do veľmo nevýhodnej situácie a bolo by ti z toho len zle
ono to najprv môže znieť ako lákavá vec, ale keď si to rozanalyzuješ do hĺbky...fuj, také by som nechcela
Kašlala by som na čítanie myšlienok ,len aby som sa uspokojila s tym že viem kto si čo o mne myslí .Kašlať na to ,aj tak by to bolo len na škodu ,lebo príliš veľa ľudí su sebci ,a pretvárujú sa ,v skutočnosti si však myslia zraňujúce veci a pravda by sa nam nemusela páčiť. Tak isto by som ani nepotrebovala byť najsilnejšia ,aby sa mi podmanil svet ,po tom tiež netúžim.Jediné čo by som asi chcela,by bolo to aby som vedela uzdravovať iných ..Potom by už nik z mojich nabližších nemusel odísť do neba ...
@leaav to by si asi nechcela skoro každý chlap, ktorého by si stretla tak by ťa chcel prášiť jak pokrovec alebo o to je cicka jak to majú kamoši moji v obľube.
nechcel by som vedieť čítať myšlienky - mám plnú hlavu iných vecí aj teraz...nechcel by som byť najsilnejší, ani najmúdrejší ani najšikovnejší...chcel by som ale vidieť budúcnosť - nie len svoju ale tak celkovo, pretože potom by som mohol zabrániť mnohým zlým veciam, ako napr v seriály Early Edition...všetky schopnosti ktoré by sa dali označiť za nadprirodzené, sa dajú zneužiť, a záleží na osobe či ich použije sebecky alebo nie, no aj tak si myslím že je dobré ak ich človek nemá a nikdy mať nebude - pretože potom by tento svet skončil príliš skoro...
@sofivivien áno, máš pravdu - na svete je príliš veľa zla a skazy, no preto mať prestať veriť svojím snom? preto mám rezignovať? vieš pokiaľ si budeš nestále opakovať že sa to nedá, tak tomu nakoniec sama uveríš...ja sa nikdy nevzdám, už som toho obetoval dosť nato aby som s tým prestal...dôležité je totiž vytrvať aj keď to bude mať fatálne následky...
Chcel by som mať absolútnu moc nad časopriestorom vo všetkých jeho rozmeroch a podobách... takže by som vlastne mohol robiť čokoľvek. Potom by som vrátil čas pár mesiacov späť a napravil všetko, čo som vtedy pokazil a teraz mám vďaka tomu depresie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
kebyze si mam jednu vec vybrat, isto by to bolo ono.
alebo sa premiestnit do knihy/serialu. alebo do ineho casu/miesta.
alebo sa vediet premenit na niekoho ineho (ani neviem, znie to cool).
ono to najprv môže znieť ako lákavá vec, ale keď si to rozanalyzuješ do hĺbky...fuj, také by som nechcela
A vlastne vedieť manipulovať myšlienky iných by bolo tiež super, muhehe
a tá pamäť je tiež skvelá!alebo suverénne vystupovanie,pre mňa je to niečo nadrpirodzené.
preco sa to nedaaaa
Jeeeeeej Rokfort! Jeeeeej Hobbiton! Jeeeeej!
A teleportovať sa asik...