tak asi najviac by som chcela ísť na umeleckú ale veľa ľudí mi vraví že tam nemám ísť ..bilingválne - tam je to vraj tak že keď sa budeš učiť všetky predmety v danom jazyku (odborne) tak potom nebudeš vedieť sformulovať obyčajnú vetu ..alebo že sa ťažko dostať na výšku ..ale zase možno by som tam išla ...a k hotelovke neviem tam by ma to možno bavilo lebo su tam aj jazyky a tak ale ..ja proste neviem (ach)
tam nemáš všetko len v cudzom jazyku, predmety sú v cudzom aj v slovenčine a nemám pocit, že by som zabudla po slovensky. práveže tam získaš trochu iný pohľad na všetko a čudovala by si sa na aké výšky sa dostaneš
@mkamka ja som mala pocit, že ma tam naučili veci lepšie, ako ľudí zo zvyšku školy (okrem it sekcie) a vďaka nemu som objavila aspoň niečo, čo ma baví, matiku
@10 to s tym bilingvalnym vtip roka!!! par expertov ani s normalnym gymplom ledva sformuluje vetu s hlavou a patou, a co si myslis ze ludia co ziju v zahranici a studuju na zahranicnych vyskach sa teraz uz ani nedokazu porozpravat s vlastnymi rodicmi alebo co?? to gratulujem tej bytosti co ti toto dokazala nahovorit...podla mna sa tym bilingvalnym neda nic pokazit, ak nieje tvojim zivotnym snom robit casnicku alebo cosi podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov