Ahojte, prosím poraďte mi nejaké zaujímavé témy na prejav. Bude pre mňa veľmi veľký problém sa postaviť pred celú triedu a pred všetkými rozprávať (mám sociálnu fóbiu).. Neviem, či to zvládnem. Potrebujem aspoň tému, o kt. sa nebudem až tak báť hovoriť.
Nuž...Niekto sa nebojí rozprávať o kvantovej fyzike, niekto o zmysle života, iný ako napríklad @notme o sexuálnych orgiách :p Ktorá oblasť je tebe blízka by si mohla vedieť sama. Ak spolužiaci vedia o tvojej sociálnej fóbií, porozprávaj im o tom. Niekedy si je zaujímavé vypočuť pohľad "z druhej strany"
Ja som mala o vegánstve, pretože je to téma na ktorú som sa nemusela učiť nič naspamäť
Keď máš takýto problém, tak by si si mala aj ty vybrať tému, ktorá ti je blízka. Určite máš nejaké koníčky, niečo čo ťa baví, zaujíma, tak porozprávaj o tom. Napríklad o nejakom športe, o nejakom zaujímavom mieste, ktoré si navštívila, o umení, o cestovaní, o varení, o ekologických problémoch..proste čo ťa zaujíma.
Alebo nejaký tvoj pohľad na život, na nejakú situáciu čo sa deje vo svete, názor na niečo, čo je pre teba dôležité (napr. témy ako priateľstvo, motivácia, plnenie snov atď.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Keď máš takýto problém, tak by si si mala aj ty vybrať tému, ktorá ti je blízka. Určite máš nejaké koníčky, niečo čo ťa baví, zaujíma, tak porozprávaj o tom. Napríklad o nejakom športe, o nejakom zaujímavom mieste, ktoré si navštívila, o umení, o cestovaní, o varení, o ekologických problémoch..proste čo ťa zaujíma.
Alebo nejaký tvoj pohľad na život, na nejakú situáciu čo sa deje vo svete, názor na niečo, čo je pre teba dôležité (napr. témy ako priateľstvo, motivácia, plnenie snov atď.. )