@4 No tak ja síce mám anglinu 10 a pol roka, ale zatiaľ sme sa vlastne nič poriadne nenaučili, takže trt viem. Kreténi, hovno nás naučia a potom zrazu budú od nás chcieť toto!
no ja sa tiež učím anglinu asi 8. rok, ale žeby som z nej ničo vedela? no neviem neviem ... ale tá prva téma je celkom normálna, aj minulý rok bolo niečo podobné, myslím
To sú témy toto chcela by som vidieť kto to vyberal prvá je dosť ľahká a druhá dosť blbá ale dajú sa obidve, ja by som sa vedela vypísať... po slovensky k dobrej angličtine mám ešte ďaleko
kedz som mala uroven B1 tak tu prvu temu, dost lahke a co sa tyka tej druhej ta by mi snad sedela este viac a okrem toho 160-180 slov v B1 sa mi zda strasne malo
šaq to neni tažké...ako ked ste sa tu anglinu poriadne neučili,ešte neni šetqo stratenééé..si treba nájsť nejaké doučko,ak sa to nedá a naozaj nič neviete,tak už to nedobehnete,,ja to wiem podla seba...
no ked som videla, ze je taka lahka tema tak som sa potesila, ze aspon z toho budem mat dobre ale ten test z B1.....no,eto som tak stresovala a blbu ucku sme mali.este sa na mna rozculovala ked som sa daco pytala inak aj vam sa zda, ze minule roky boli lahsie testy ?
@31 to je iba mala nepatrna cast maturity.... navyse nepocita sa k extrenej casti, ktora je mrte tazka, ale k ustnej, co je podla mna zasa lahke ked vies ako tak hovorit...
My sme mali... forma ako ta dvojka, ale mali sme si vybrat medzi kinom a pozeranim filmu doma D nemali sme pomocne harky, takze rovno cistopis D ach to boli casy:p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a to moja anglictina je inak dost biedna
ja som ale vypatlana
da sa o tom celkom dost pisat a obkecaavat...
a myslím, si že ľahšia téma ani byť nemohla s tým som veľmi spokojná
My sme mali... forma ako ta dvojka, ale mali sme si vybrat medzi kinom a pozeranim filmu doma D nemali sme pomocne harky, takze rovno cistopis D ach to boli casy:p