Ja si tu uz pridem jak trepnuta na mozog ale skusim... aku vysku by ste odporucili?? napr Prešov? Trnava? ale mam podmienku...aby tam nebola matika diik
Toto je problem mladych ludi. Na VS idu z recesie, lebo sa to od nich ocakava. Sami nevedia, co chcu robit, v zivote maju chaos a uz si maju vyberat skolu. Ty musis vediet, co chces studovat.
@darkpassenger Ak ju budem baviť obor ktorý ju okradne o čas nech študuje aj ten....verím tomu že keď človek vloží celého seba do toho čo ho baví tak sa uplatní a dobre investuje čas nech to je aj sociálna práca na sv. Alžbete
@kierkegaard to hej ale povedal by som ze niekedy je lepsie ist robit ako studovat nieco z coho clovek nebude mat ziadny uzitok ako dajme tomu ak niekoho nieco baví preco nie moji rodicia si tiez spravili vs len preto ze chceli vediet o urcitych veciach viacej... presne ako pise @5 a potom sú vymletý ked pride Emil zo zakladnej ktorý vystudoval 3j rocný odbor a má docela dobre platenú robotu zatial co oni robia zo seba curakov v MCdonalde pretoze studuju odbor ktorý im je zbytocnejsi ako voda v kosi ... proste si treba poriadne rozmyslieť čo človek chce a preco to chce
@tangerina Ale to su ti dnesni ludia, oni idu na VS len preto, lebo sa to od nich ocakava! Ona nevie co ju bavi, ved je ot ocividne. Nech ide na pedagogiku, bude dalsi mainstreamovy vysokoskolacik ktory bude po dostudovani robit aj tak nieco uplne ine. Ked chce clovek studovat, tak uz na strednej vie, ze pojde na pravo, medicinu, za tlmocnika, cestovny ruch alebo hocico ine. Ked nevie napisat ani co ju bavi, len nech tam nie je matika, tak nech ide do nemecka na linku. To bude asi najlepsie.
To je fakt no, veľký filozofi (Augustín z Hippo napr.) si kládli v 19tich hĺbavé otázky o zmysle svojho života a dávno vedeli čo ich baví....dnes to je už iné, treba tu späť Rímsku ríšu!
v utorok máme na KU-čke den otvorených dverí dojdi pozreť tam máš výber dobrý, môžeš si skombinovať aj umenie s fyzikou čo len chceš a keď aj nie tak aspon pozres co vsetko sa dá robiť, možno zistíš čo by ťa bavilo keď to uvidíš po kope
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov