Ja mám KASPERSKY.. Dosť ľudí má NOD, ja si myslím, že NOD je shit.. mali sme ho dobre nastavený ( dočasne sme ho mali) a nenašiel nám vírusy. Kaspersky nám doporučil jeden známy čo robí v atomke ( ale vyzná sa v pc dosť dobre). Ja sa s priateľom hádam, on
Mal som Kaspersky a ten mi tak strasne ochranoval pocitac, ze mi zabranoval ukladat subory vo Worde. Proste mi napisal, ze je chyba povolenia pre subor a nemohol som ho ulozit a cely sa mi zmazal, nielen zmeny, co som urobil, ale komplet cely subor... A toto mi robilo asi mesiac kazdu chvilu... Len nedavno som zistil, ze ten prekliaty Kasperksy bol na vine...
Teraz mam NOD32 a zatial som spokojny, uvidime, co bude dalej.. Ten aspon nerobi taketo blbosti..
tak noda aj toho nového som donedávna mal asi tri mesiace, ale potom sa niečo posralo a ono to nejako prišlo na to že sa jedná o cracknutú verziu, tak som si stiahol Kasperskeho aj z licenčnými kľúčmi a nesťažujem sa, je pravda že tie staršie verzie kasperskeho neboli moc dobré ale to čo mám teraz ja, nesťažujem sa...
avast - bola len free verzia , ale regnuta, maximalna nespokojnost,stale s niecim otravuje , nieco vyhadzuje a hovno spravi
nod32 - (full) -dobry antivir,nespomaluje pc,vyzera ze aj dobre filtruje od moznej nakazy,pravidelne vynovuje ajniekolko krat denne databazu (spokojnost - pouzivam)
avg 8 - (full) testoval som akurat vcera uplnu novinku ktora obsahuje napohlad pekne velku ochranu (antivir,antispyware,firewall,a dalsie haluze na filtraciu mailov,cookies,atd) ,filtruje velmi pekne,najde aj najmensie somariny,ale velku nevyhodu by som dal spomalenie PC (o dobru vyse polovicu ) a este spomalenie netu ( filtroval total vsetko tusim ale pri 10MBIT nete nacitavanie fora BIRDZ trvalo aj 25-35sec...neviem pozeral som nastavenia akosi som sa k tomu nedopracoval myslim ze to tam nejako isto bolo nastavitelne ale pri tejto maximalnej nastavenej ochrane pouzivanie pc je prakticky nemozne kedze pc sa hrozne vlecie)moje nervy to proste nezvladli a avg 8 slo z pc prec
kaspersky - som testoval pekne davno - neoslovil ma teda,a co pocujem uz nan nepatri k naj
Eset Smart Security .. dokonca legalne regnuty ... a som spokojny .. ako pisal @djdaniels aktualizuje sa tak dva niekedy tri krat denne, moc neotravuje a pocitac funguje tak ako ma
ani ja nevim jak to robim.ale nod testovacia verzia mi najpr ukazuje...ze mi konci o 10 dni a na druhy den uz mam plnych 30 skusobnych dni.a tak to ide dookola.no ale vyhovuje mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teraz mam NOD32 a zatial som spokojny, uvidime, co bude dalej.. Ten aspon nerobi taketo blbosti..
... keďže frčím na Linuxe
avast , nod 32 (new),avg 8 anti+spyware+firewall (uplna novinka)
avast - bola len free verzia , ale regnuta, maximalna nespokojnost,stale s niecim otravuje , nieco vyhadzuje a hovno spravi
nod32 - (full) -dobry antivir,nespomaluje pc,vyzera ze aj dobre filtruje od moznej nakazy,pravidelne vynovuje ajniekolko krat denne databazu (spokojnost - pouzivam)
avg 8 - (full) testoval som akurat vcera uplnu novinku ktora obsahuje napohlad pekne velku ochranu (antivir,antispyware,firewall,a dalsie haluze na filtraciu mailov,cookies,atd) ,filtruje velmi pekne,najde aj najmensie somariny,ale velku nevyhodu by som dal spomalenie PC (o dobru vyse polovicu ) a este spomalenie netu ( filtroval total vsetko tusim ale pri 10MBIT nete nacitavanie fora BIRDZ trvalo aj 25-35sec...neviem pozeral som nastavenia akosi som sa k tomu nedopracoval myslim ze to tam nejako isto bolo nastavitelne ale pri tejto maximalnej nastavenej ochrane pouzivanie pc je prakticky nemozne kedze pc sa hrozne vlecie)moje nervy to proste nezvladli a avg 8 slo z pc prec
kaspersky - som testoval pekne davno - neoslovil ma teda,a co pocujem uz nan nepatri k naj
panda antivir - neriesim ani
aviru - poznam len malo z pocutia
norton - robil som s nim ,nebol som spokojny
viac ma ich teraz nenapada