Posledne som sa rozišiel s mojou rodinou, lebo som mal depresiu a tlak z toho, že sa mi na Slovensku nedarilo. A s poslednou babou som sa "rozišiel" jednoducho preto, že som sa s ňou už nestýkal, lebo bývala ďaleko. Už som sa raz takto rozišiel s dlhodobým vzťahom, vedel som, že to nemá perspektívu, len som nedokázal odolať ju zbaliť.
Dáko sme si už nerozumeli, chcel som chodiť s partiou do baru, proste sa zabávť a žiť, ako treba, nie doma sedieť a kukať furt dáky prijebaný film. Ale, som rád, že som sa s ňou rozišiel.
Problém bol v tom, že to už od prvopočiatku vzťah na celý život byť nemal a to, že to tak druhá strana začala z ničoho nič brať, som si ja kokot uvedomil pomerne neskoro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ostatnych? bol som maly a blby, ziaden z tych vztahov nemal perspektivu a ako plynul cas, zacal som si to uvedomovat a postupne to prestalo fungovat.
Nedavny zaciatok vztahu (neviem ako to nazvat inak) kvoli tomu ze je workoholik...
Problém bol v tom, že to už od prvopočiatku vzťah na celý život byť nemal a to, že to tak druhá strana začala z ničoho nič brať, som si ja kokot uvedomil pomerne neskoro.