A malo to negatívny vplyv na vzťah a celkovo boli ste v ňom šťastní?
Veľa ľudí teraz zakladá ankety o veku a píše, či takýto vek ešte je v pohode a takýto už nie.... tak by ma zaujímalo ako to teda je, či naozaj tak veľa ľudí má vzťahy s väčším vek
no ved aby som dodal vekovy rozdiel nieje problem ale problem skor je ze v kolkych rokoch ten vztah zacal, napr 10 rokov rozdiel je pohoda ak ma ona 20 a on 30 ale keby mala ona napr 13 a on 17 tak tam uz je vela aj tie 4 roky, takze treba sa zamysliet aj nad tymto faktorom
najväčší bol 7 rokov, ale nebol to vzťah, z mojej strany kamarátstvo a z jeho nie len to a potom druhý krát zas to isté a zas 7 rokov, v prvom prípade to nebol problém, práve že ja som bola ešte rozumnejšia a v druhom by bol, lebo on už chcel rodinu
11. a hej malo. v tej dobe nie,ale ked si to teraz uvedomim. tak preboha,ved ked je clovek starsi len o 8 rokov.... proste je o 8 rokov starší. aj to je dosť vela. ale nehovorim, ze to musi mat vzdy negativny vplyv na vztah.....
Ha 7,5 roka bol starší... problém to nerobilo, avsak logicky uz bol v zivote kdesi inde a uz chcel proste nieco ine, uz sa na veci pzoeral serioznejsie, aj na zaklade toho sme sa vlastne rozisli. ale neviem no, lebo teraz to iste riesime odznovu. tak.. vlastne neviem.
No zo začiatku boli samozrejme problémy, nie medzi nami ale okolím (nehovoriac o jeho a mojich rodičoch)... Povrávalo sa kadečo, napr. že som s ním kvôli peniazom alebo on so mnou kvôli sexu... Však viete no čo by ste si mysleli vy? Ale ani jedno ani druhé nebola pravda, my sme sa úprimne ľúbili, bývali sme spolu a bol to skutočne krásny vzťah, aj okolie si časom zvyklo a brali nás už normálne...
No všetko dobré raz končí, u nás bol problém hlavne postojom k niektorým veciam... čiže generáciou čo sa aj dalo čakať... Napr. som chodila do práce, starala sa o domácnosť, varila mu, všetko zodpovedne... No po roku som chcela ísť niekde vonku s kolegami, to sa mu samozrejme nepáčilo a tým sme sa vlastne aj rozišli...Nebol zlý, ani ja som nebola, len sme sa občas nevedeli pochopiť... Ja som sa chcela ako mladá žaba samozrejme aspoň raz za rok zabaviť, on ako ,,starý kôň´´ (prepáč zlato ) to nechápal a neschvaľoval... (,,žena má ísť na kávičku s kamarátkami, nie behať po chlastačkách´´)
Takže mali sme jeden jediný problém (nezhoda názorov) a tým to aj haslo.... Lebo som si tvrdohlavá mulica stála za svojim rečami typu: ty nie si môj otec, ja si tam aj tak pôjdem, po tom ako sa o všetko starám si aj ja zaslúžim vypadnúť a pod... Išla som a on na mňa zas za to tak nakričal, že na to nikdy nezabudnem Tak som pobalila veci, nechala mu kľúče a odišla som od neho....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
nie nemalo.
bola.
Tak myslím, že je to cca 60 rokov.
chvalabohu, že dosť rýchlo skončil
Najväčší rozdiel - tuším o necelé 3 roky mladšia...
Nefungoval kvoli prioritam. Vedela som si seba predstavit aj stastnejsiu
a kebyze nesom stastna tak by som v tom vztahu nebola
a bol rovnaký ako každý iný
malo.
prve tri roky som bola stastna, posledne dva nie.
uz by som taky vekovy rozdiel nechcela ani za nic.
Samozrejme v niektorých ohľadoch to problém je, ale po roku a pol už fungujeme perfektne a neuvedomujeme si to.
A aby som sa aspoň raz optimisticky vyjadrila, som šťastná jak pes
No zo začiatku boli samozrejme problémy, nie medzi nami ale okolím (nehovoriac o jeho a mojich rodičoch)... Povrávalo sa kadečo, napr. že som s ním kvôli peniazom alebo on so mnou kvôli sexu... Však viete no čo by ste si mysleli vy? Ale ani jedno ani druhé nebola pravda, my sme sa úprimne ľúbili, bývali sme spolu a bol to skutočne krásny vzťah, aj okolie si časom zvyklo a brali nás už normálne...
No všetko dobré raz končí, u nás bol problém hlavne postojom k niektorým veciam... čiže generáciou čo sa aj dalo čakať... Napr. som chodila do práce, starala sa o domácnosť, varila mu, všetko zodpovedne... No po roku som chcela ísť niekde vonku s kolegami, to sa mu samozrejme nepáčilo a tým sme sa vlastne aj rozišli...Nebol zlý, ani ja som nebola, len sme sa občas nevedeli pochopiť... Ja som sa chcela ako mladá žaba samozrejme aspoň raz za rok zabaviť, on ako ,,starý kôň´´ (prepáč zlato ) to nechápal a neschvaľoval... (,,žena má ísť na kávičku s kamarátkami, nie behať po chlastačkách´´)
Takže mali sme jeden jediný problém (nezhoda názorov) a tým to aj haslo.... Lebo som si tvrdohlavá mulica stála za svojim rečami typu: ty nie si môj otec, ja si tam aj tak pôjdem, po tom ako sa o všetko starám si aj ja zaslúžim vypadnúť a pod... Išla som a on na mňa zas za to tak nakričal, že na to nikdy nezabudnem Tak som pobalila veci, nechala mu kľúče a odišla som od neho....