Slniečko bol typický školský
Fifík taký menej častý, čo sa mi vždy páčilo čítať
a ! pamätám si aký mal Macko Pusik hladký obal a mala som rada toho modrého psa
!!!VRABČEK!!!
ale manka kupovala bratovi Macka Pusíka a toho som tiež ľúbila, tak som za neho hlasovala, ale mne kupovala Vrabčeka a bol svetový
No a potom neskôr nám babička z Česka začala kupovať Čtyřlístek a kupuje ho dodnes a furt ho čítam aj keď už tam nie sú tie staré dobré komixy
Slniečko často obsahovalo príbehy, v ktorých sa objavoval Pavol Habera ale inak áno. to bolo také "najintelektuálnejšie"
Potom Zornička, k tomu si veľa nespomínam, iba na Opicu Škoricu.
A Ohník! Ohník bol najdivnejší, tam sa robila často reklama Danovi Junasovi
ale musím priznať ešte jednu skutočnosť, že v daných časopisoch som sa vždy len letmo prehrabal.Slniečko a ani iné časopisy s podobnými názvami zdrobnenín som nikdy neprečítal ale dosť sa mi spájajú s dobrou vôňou potlače!
Šikovníček a Macko Pusik lebo v mackovi boli recepty z ktorych som mala kucharsky knihu XD a ujo mi vzdy kupil tie casopisy s hlavolamami ked som prislo na navstevu
potom Flak fáza 8)
a nakoniec Eva girl (zrusili ju)
Naj zo všetkých bol časopis Barbie! Stále tam bol aj taký barbie comics, nejaké "rady pre slečinky" a samozrejme aj nejaká Barbie vec (náhrdelník Fairytopia, ružový kufrík pre barbiny na ktorý som si zvnútra nalepila obrázky koníkov) a dokonca raz tam bola tá "pudřenka" z Totally Spies!
- od šiestich do ôsmich som zbierala
Ale inak sme mali povinne zo školy Zorničku, a pri tom som čítala Fľaka tak do desiatich
Odvtedy časopisy a noviny nečítam skoro vôbec, ale tak pár čísiel Ohníka, ABC a Enigmy (best combination) som ešte mala.
Momentálne teda nečítam časopisy vôbec, až na Bridge ktorý mi chodí z kurzov Cambridgu
Jednoznačne Fifík a Včielka. Slniečko sa po čase sprotivilo, hlavne preto, že sme si ho museli povinne kupovať a čítať z neho v rámci hodiny čítania a ešte aj rozoberať prečítaný článok.....Ešte sa dal čítať aj Ohník a tiež som milovala taky malý lúštiteľský časopis, tuším sa to volalo Kubo či Kubko.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
aj fifíka som občas kradla bratovi
jj, a fľak bol super
a w.i.t.c.h.
a potom prišla bravo fáza a tak
ešte Káčer Donald a kedysi strášne dávno vychádzal taký komiks o fialovej kobyle, čo sa volala Bianca
no co kazdy necital slniecko a podobne blbosti
Fifík taký menej častý, čo sa mi vždy páčilo čítať
a ! pamätám si aký mal Macko Pusik hladký obal a mala som rada toho modrého psa
len kacera donalda som kupoval
ale manka kupovala bratovi Macka Pusíka a toho som tiež ľúbila, tak som za neho hlasovala, ale mne kupovala Vrabčeka a bol svetový
No a potom neskôr nám babička z Česka začala kupovať Čtyřlístek a kupuje ho dodnes a furt ho čítam aj keď už tam nie sú tie staré dobré komixy
Potom Zornička, k tomu si veľa nespomínam, iba na Opicu Škoricu.
A Ohník! Ohník bol najdivnejší, tam sa robila často reklama Danovi Junasovi
také niečo
ale pusik ostane navzdy srdcovka
potom Flak fáza 8)
a nakoniec Eva girl (zrusili ju)
- od šiestich do ôsmich som zbierala
Ale inak sme mali povinne zo školy Zorničku, a pri tom som čítala Fľaka tak do desiatich
Odvtedy časopisy a noviny nečítam skoro vôbec, ale tak pár čísiel Ohníka, ABC a Enigmy (best combination) som ešte mala.
Momentálne teda nečítam časopisy vôbec, až na Bridge ktorý mi chodí z kurzov Cambridgu