Ahoj,
chcela by som sa spýtať aký bol váš prvý deň na strednej ?? Mali ste obavy ?? idem na strednú, a preto by ma to zaujímalo keď už ideme za pár dní do školy
Prisla som na skolsky dvor tam sme sa mali stretnut vsetci prvaci aby nas rozdelili do tried... nikoho som tam nepoznala iba jednu (vtedy buducu) spoluziacku z FB zacali sme sa roZpravat a bolo po stresoch
potom az v triede som uz len pozerala ze niektore spoluziacky (ktore potom vyhodili) su dost mimo a ze aj nasa triedna je
osemročný gympel, som bola o rok-dva mladšia od všetkých a veľa ľudí tam bolo. ale poznala som asi tretinu ľudí z mojej novej triedy z predchádzajúcej školy, tak sme boli spolu. a mala som copíky a kvietky
dosť som sa tešila a mala som ultra obrovske ocakavania od tej skoly a uzasneho "stredoskolskeho" zivota a no prvy den to bolo fajn a az ked sa zacali riesit prakticke veci a zacala som komunikovat so spoluziakmi tak som sa zacala sklamavat takze tak , prvy den je vzdy zaujimavy,je to take nove cele
Ked som ja prisiel do skoly (samozrejme na poslednu chvilu), tak som si hladal triedu.. potom v triede uz bola vacsina a som mal problem najst si miesto a ked som sa obzeral okolo seba, uvedomil som si, ze mam kopu retardovaných ludi v triede, takze asi tak..
PRETO ti radím.. prid medzi prvými alebo tak v strede, nech si vyberies dobru spolusediacu/spolusediaceho
Na to nikdy nezabudnem... Nastúpila som na zlý autobus a zistila to až neskoro.. Tak som volala vtedy dievčatám, spolužiačkam, s ktorými sme sa nejak skontaktovali cez net aby ma počkali.. No takže sme s pol hodinovým meškaním vrazili jak také tri grácie do plnej kinosály, kde sme zistili, že sme jediné tri dievčatá zo všetkých tried v prvých ročníkoch a všetci tí chlapci z akné na nás čumeli ako na zjavenia
No uz to je par rokov.. dosla som tam so spolubyvajucou, ktoru som poznala tyzden, ale aspon som nebola sama. V hale nas rozdelili do tried a spravila namtriedna prehliadku skoly.. a potom sme sedeli v triede a hovorili nam blbosti. Ale na to aky som introvert som sa dost rychlo pozoznamovala proste bolo to faaajn nic hrozne ta necaka
tiež som bola na 8 ročnom, takže tak. tam si nepamätám veľmi prvý deň, len viem, že nešli so mnou rodičia (mala som 10 rokov) a bola som z toho strašne vyklepaná.
kedze sme sa skoro vsetci z triedy poznali z pripravky na talentovky tak sme boli uz v pohodkee len sme boli zvedavi na rozvrh a na nasu triednu ... nic extra sa nedialo
prišla som neskoro a všetci boli už v triede a ja som nemohla nájsť triedu,tak som sa pýtala tetičky na informáciách a ona že tam je mapa.. a ja som tej mape nerozumela,tak som tam len stála a čakala na spasenie
nikoho som v triede nepoznala,všetci boli ticho ešte asi vyše týždňa a nikto nič nehovoril
Najviac super : ) Kedže som bola na intráku všetci odtiaľ sme sa už spoznali Prekecali celú noc A potom sa nás všetci pýtali ,že koľko sa už poznáme ,že či sme prišli spolu zo základky. Poznáme...od včera. : ) A potom sme začali komunikovať všetci spolu. Dostali sme najlepšiu triednu na svete. Čo viac si človek môže priať Po tom...ako som sa bála. To dopadlo nad moje očakávania
Tak šiel som tam s pár spolužiakmi zo základky čiže som vôbec nestresoval skôr som sa tešil.
A hneď druhý deň sme mali prax a viac menej sa už začínali učiť.... a ako inak s kamošom sme sa hneď stratili, blúdili po škole, stretli sme ešte 2 spolužiakov nových tí blúdili s nami a nakoniec sme sa nejak dostali do triedy k ostatným a od učiteľa sme hneď dostali zjeba že čo už prvý deň vyučovania meškáme....
moc si nepamatam, chvalabohu
ale bolo to kratke, par ludi sa mi predstavilo, kamoska ukazala co je kde.. a ja som to do 10 min. aj tak vsetko zabudla.. je zaujimave sa na to pozerat spatne a spominat na prve stretnutia s ludmi, o ktorych viem uz podstatne viac.. aj ked teraz na tom uz vobec nezalezi
Prvý prázdninový týždeň bol tábor pre budúcich prvákov tej školy, čiže už tam sa veľa z nás zoznámilo. Určite to pomohlo, neboli až také stresy, lebo som vedela, že nejdem do úplne neznámeho prostredia.
Do školy som prišla prvá z triedy, bolo to divné. Sedela som chvíľu tam, no potom som sa rozhodla ísť sa pozrieť aj do vedľajších tried, či tam náhodou niekto už nie je. Nikde nikto nebol, tak som sa vrátila s5 do mojej triedy, kde na okne telefonoval spolužiak (ktorého som ešte nepoznala). Trochu som ho vystrašila, lebo som na neho zozadu skočila s tým, že sa ideme zoznamovať (už prvý dojem bol, že som megaretardovana slight_smile:.
Ale chýbajú mi tí smradi, škoda, že nebudeme spolu maturovať (hej, tá škola bola otrasná a stále je, tak som prestúpila na inú).
asi tyzden som rozmyslala co obleciem a nakoniec som si obliekla (teraz ked si to vybavim) asi to najspatnejsie, co sa dalo, ale citila som sa kul, lebo som bola jedina z velkeho mesta v malom meste, tak ked som povedala, ze som z TT seci ze coooo a samozrejme vsetci sa poznali a ja nikoho, cize som si nemala kam sadnut a sedela som vedla dievcata, ktore - ked ju vsetci spoznali - vsetci hejtovali, ale ja som s nou musela sediet este dalsi rok ale postupom casu vsetci zistili ze som super a uz to bolo ok hehi kazdopadne prvy tyzden hodnotim ako 3/10
@borovy pedagogicka ..a nelutujem to ze som tam bola lebo daco mi to dalo a hlavne som tam spoznala fakt skvelych ludi...ale na deuhej strane by som radsej chodila do BA na konzervu
ale teraz ked idem na VS som rada ze nejdem jedina do Nitry sice vacsina ostava v TRnave ale par nas ide aj do NR
@borovy hmmmm neviem to posudit. ja vzdy ked som mala/mam napadnikov, tak su to taki typicki luzriko-nechutaci-perverzaci-trapaci-psychopati. nikdy to nie je niekto normalny
@borovy ty si z Piestan?
no to ti verim... to je o nervy ..akoze aj tie spoje chodia blbo ale aj sa mi zdalo ze celkom dlho trva ta cesta do NR.. teda ja to mam este o 20 min. Dlhsie do Vrboveho...este ked priratame kolko cakam na prestup...zato idem na privat radsej
a v Nitre hudobno dramaticke umenie...ty si tam co studovala?
@simka1311 fuuu no to určite privat budeš mať fajn, nie ako ja, to dochádzanie...hodinu a pol, ja som ale priamo z PN.
mala som slovenčinu a estetiku na Filozofickej
@borovy ale inak z Trnavy som dochadzala 4 roky s vynimkou jedneho mesiaca
hodinu to trva do Piestan.. sice zalezi aj ci ides normalnym busom cez dediny alebo expresakom
a spokojna si tan bola?
ty si co nesla na privat?
@johnysheek to neni kombinacia ale akoze moznosti ale vlastne vacsinou sa kombinovali prikladom je jeden 20rocny chalan co bol u nas na skole a ja som vtedy mala 16 a on sa do mna zahladel, spociatku bol celkom mily, potom mi zrazu sam od seba robil projekty a prace do skoly (co este ako ok a potom jedneho dna ma cakal o 6:30 rano na zastavke mojho busu, pricom neviem ako vedel ze nim idem ani nic a hned ako osm vystupila spustil "no musime sa porozpravat....pacim sa ti?" a ja ze nie a od toho dna ma nenavidel
@simka1311 spokojná, ako kedy. podľa rozvrhu, niekedy to boli naáňačky, aj som rozmýšľala, že už to nezvládnem, že pôjdem do BA, ale nemali tam moju aprobáciu. Bola som na priváte až v poslednom ročníku, predtým chvilu na intráku, ale nechcelo sa mi tam trčať, ked nebola škola, tak som chodievala domov, kde sa mi aj lepšie učilo a žilo
No väčšina mojich spolužiačko šlo tam kam ja , takže v tom problém nebol , len potom sme začali hádať a tak , a utvorili sa také rôzne skupinky , my dievčata sme si poväčšine sadli do zadných lavíc ( však viete kvôli čomu , ked ťahák je tak aby vás nenačapali že ho máte )
Len kusok sa aj baby pomenili , myslím charakterovo , niektoré baby ako študujú tam kde ja , tak sedia väčšinou doma aj v Piatok , proste sú to už lúzerky , ako povačšina báb už robíme vodický , lebo pred maturitou na to fakt nebudeme mať čas . Ale prvý rok bol aj tak naj . Vtedy sme boli ešte celá partia , potom sa to začalo v druhom všetko rozpadávať .
všetky dojmy, ktoré som mala z mojich nových spolužiakov prvý deň, ostali, max sa len formovali vekom. bolo to trápne a milé dokopy. išla som do školy deň po tom, ako som sa zhríbovala so svojim prvým frajerom. lepší začiatok si neviem predstaviť.
@simka1311 no neviem, práveže môžu aj veľa dať...a nemám to moc lepšie, lebo mnoho vecí neviem, predsa len mám iné zameranie, nie žurnalistiku a bolo by fajn pokračovať v niečom o čom mám aspon šajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
inak v pohode, jedine dievca, bolo to awkward, ale mne to nevadilo
potom az v triede som uz len pozerala ze niektore spoluziacky (ktore potom vyhodili) su dost mimo a ze aj nasa triedna je
Ked som ja prisiel do skoly (samozrejme na poslednu chvilu), tak som si hladal triedu.. potom v triede uz bola vacsina a som mal problem najst si miesto a ked som sa obzeral okolo seba, uvedomil som si, ze mam kopu retardovaných ludi v triede, takze asi tak..
PRETO ti radím.. prid medzi prvými alebo tak v strede, nech si vyberies dobru spolusediacu/spolusediaceho
nikoho som v triede nepoznala,všetci boli ticho ešte asi vyše týždňa a nikto nič nehovoril
A hneď druhý deň sme mali prax a viac menej sa už začínali učiť.... a ako inak s kamošom sme sa hneď stratili, blúdili po škole, stretli sme ešte 2 spolužiakov nových tí blúdili s nami a nakoniec sme sa nejak dostali do triedy k ostatným a od učiteľa sme hneď dostali zjeba že čo už prvý deň vyučovania meškáme....
ale bolo to kratke, par ludi sa mi predstavilo, kamoska ukazala co je kde.. a ja som to do 10 min. aj tak vsetko zabudla.. je zaujimave sa na to pozerat spatne a spominat na prve stretnutia s ludmi, o ktorych viem uz podstatne viac.. aj ked teraz na tom uz vobec nezalezi
Do školy som prišla prvá z triedy, bolo to divné. Sedela som chvíľu tam, no potom som sa rozhodla ísť sa pozrieť aj do vedľajších tried, či tam náhodou niekto už nie je. Nikde nikto nebol, tak som sa vrátila s5 do mojej triedy, kde na okne telefonoval spolužiak (ktorého som ešte nepoznala). Trochu som ho vystrašila, lebo som na neho zozadu skočila s tým, že sa ideme zoznamovať (už prvý dojem bol, že som megaretardovana slight_smile:.
Ale chýbajú mi tí smradi, škoda, že nebudeme spolu maturovať (hej, tá škola bola otrasná a stále je, tak som prestúpila na inú).
ale teraz ked idem na VS som rada ze nejdem jedina do Nitry sice vacsina ostava v TRnave ale par nas ide aj do NR
ja len že, je to dosť otravné dakedy tí nápadníci
kaziť sa to začalo až potom ..
no to ti verim... to je o nervy ..akoze aj tie spoje chodia blbo ale aj sa mi zdalo ze celkom dlho trva ta cesta do NR.. teda ja to mam este o 20 min. Dlhsie do Vrboveho...este ked priratame kolko cakam na prestup...zato idem na privat radsej
a v Nitre hudobno dramaticke umenie...ty si tam co studovala?
mala som slovenčinu a estetiku na Filozofickej
hodinu to trva do Piestan.. sice zalezi aj ci ides normalnym busom cez dediny alebo expresakom
a spokojna si tan bola?
ty si co nesla na privat?
a teraz si už doštudovala a pracuješ?
Len kusok sa aj baby pomenili , myslím charakterovo , niektoré baby ako študujú tam kde ja , tak sedia väčšinou doma aj v Piatok , proste sú to už lúzerky , ako povačšina báb už robíme vodický , lebo pred maturitou na to fakt nebudeme mať čas . Ale prvý rok bol aj tak naj . Vtedy sme boli ešte celá partia , potom sa to začalo v druhom všetko rozpadávať .