Na základnej, už neviem kedy presne. Bol to Windows 95, a niečo mal že 386, ale neviem čo je to za údaj taký z druhej ruky,ale fungoval dobre,kamoš mi priniesol Doom 2, Mortal Kombat, to boli moje obľúbené hry.
ja som trochu mladšia od vás, takže vtedy boli o čosi bežnejšie. Moji bratia sú technický maniaci, takže sme mali počítač (klasickú bedňu) už keď som mala okolo 7-8 rokov a hrávali sme na ňom stiahnuté hry požičané od bratranca, vymaľovávali v skicári, neskôr pozerali online filmy (ktoré sa dopredu hodinu načítavali a counter strike. Otec mal jeden v robote a na tom nebolo nič okrem pavúčieho solitáru (ktorý som nevedela hrať, ale aj tak som to robila a brat mi to vysvetľoval).
nejako 8 rokov som mal asi a pamätám si že to bolo v BA na byte mojej tety ktorá tam ešte študovala výšku vtedy a bol to jej prvy počitač, dala mi hrať sa so skicarom win 95 alebo 98 tam bol to už presne neviem
Mali sme doma počítač, už keď som bola fakt krpec, nejaké dva-tri roky som mala.. babka mi doteraz spomína, ako som vtedy ockovi vymazala nejaké super-dôležité veci do práce nikto nevie, ako sa mi to podarilo
no ja som zazil este MS-dos a take vychytavka ako M.a.s.h. (to boli nejake vesmirne zalezitosti s takym lietadlom) prince of perzia uplne prvy, a mal som asi 5-6 rokov? to otec doniesol ako pracovny pristroj
na prvy kontakt si moc nepamatam, ale spominam si na casy, ked som sa chodil snad ako cca 7 rocny hravat k mame do roboty Road Rash, vtedy som sa na to strasne tesil vzdy ....prvy kontakt s internetom si ale dobre pamatam, na prvom stupni na ZS sme sa ucili kopirovat, co som ako jediny vedel a za odmenu som mohol ist na jej PC na internet, dodnes nechapem, preco som ako prvu stranku v zivote chcel navstivit web harmasanu
prvá hra, ktorú som hrávala spolu s bratmi sa volala golden axe, mala som asi 8 rokov... a ako tak pozerám obrázky, chytá ma nostalgia a mám chuť si ju zahrať!!! S bratmi!!!
Hrával som sa na počítač značky atari. Možno to niekto este poznáte. Fungovalo to tak, ze na televizor cez kabel sa připojil taky primitivní počítač, a věc male kazety som hrával také dětské hry, to som mal asi 7 rokov teda 24 rokov dozadu (mám 31 r.
ujo sa o to zaujímal, tak mal doma počítač a tak zakaždým keď sme šli ku nim tak som sa kus pohrala bol to väčšinou Skicár a The Neverhood alebo mal ešte nejaké hry.. mala som asi 6 rokov no bol rok nejak 2003 a bol to Windows98
v druzine to bolo! este uplne taky windows kde ani plocha nebola, len taky zoznam programov na modrom.. bumpy, jazz jackrabbit, prvy mario... nostalgia
Úplne prvý styk si pamätám, keď otec mal reštiku a tam mal PC. Myslím, že som mala 3 roky. Na starom Norton commandri som si prv pustila obrázkový IQ test ... to si pamätám, lebo rodičia boli z toho v pixi, že mám vraj nadpriemernú inteligenciu ... nevlastnej sestre vyšla slabá debilita, ale podľa mňa ona nepochopila, že čo s tymi obrázkami robiť .. .potom som hrala demo verziu Jazz Jackrabbit dokolečka dokola...Ešte stále si pamätám, kde v prvom leveli nájsť skrytého papagája
V 1992 som mal i386 s par kilobajtami RAM a par megabajtami HDD. Tusim o 1-2 roky na to trochu upgradovanu i486. Ucil som sa programovat vo Visual Basicu, kreslit v AutoCAD, hral som sa formule, motorky (od Accolade), pisal som si v T603 a podobne. Az do prichodu netu do nasej obyvacky v 98 to bola celkom nuda
Zazil niekto aj počítač pmd?alebo didaktik M? Didaktik som kupil od suseda,programy a hry sa nahravali cez audio kazety.neskor to bola Amiga,ta uz podporovala aj disketovu mechaniku,na nej isli uz celkom dobre hry a programy.
V roku 2003 na Vianoce mi doniesol Ježiško k dedkovi pod stromček, odvtedy som bola u starkých varená, pečená, si ešte pamätám že moja obľúbená aktivita bol Skicár a púšťanie pesničiek, niekedy okolo roku 2006 dedko zaviedol internet a aktualizoval z Win 98 na XPčko, v roku 2008 som dostala svoj prvý PC aj s internetom a vždy mi brácho vypínal na noc router aby som nedrtila online hry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Malý hlúpy 0sea bol vtedy v technologickom delíriu. ^^