A čo vás konkrétne na partnerovi dokáže hnevať (napr. flegmatickosť, nedochvílnosť...)? Kolkokrát za týždeň by ste sa najradšej videli? Vadí ti keď ťa partner až príliš obíma (to som bola prekvapená, keď mi to pár osôb povedalo)?
Na každom sú chyby.. tak čo narobím.. ale nehorázne ma vytáča keď sa pýta na VŠETKOOO a niektoré veci si utvrdzuje dva aj tri krát... a keď opakuje stále tie isté chyby
vie ma naštvať určitými postojmi k veciam....máme aj dosť odlišné názory....a nemám rada, keď niekedy nerozmýšľa a trepne blbosť... ale aj napriek tomu by som s ním zvládala byť nonstop (aspoň zatiaľ )........... prvoradé je však u mňa porozumenie vo vzťahu a tolerancia... a to mu nechýba ...
nezaujem premoct sa pokial sa jedna o vazne veci, hneva ma napriklad aj to ked je partner nie az tak tolerantny ako vy knemu ... to jednoducho citite ked to tak nieje ... keby mal zaujem o rozvijanie duchovnej stranky medzi nami a snazil by sa udrziavat nas vztah v poriadku tak aj kazdy den a nonstop ... nevadi mi ked ma prilis obima to skor naopak to mam velmi rad ...
tiež podľa mňa taký neexistuje a ak niekto povie že taký zažil tak sa asi obi dvaja pretvarovali mňa štve že môj chalan je niekedy príliš urážlivý a veľa vecí (aj zbytočných) si berie k srdcu...ale najviac ma vie nasrať keď sme spolu neni aj 4 dni a keď mu potom zavolám či niekde ideme alebo tak, on mi povie že dnes nemôže že si ide s chalanmi zahrať futbal, na ďalší deň zase nemôže a na ten ďalší nemôžem ja lebo sa musím učiť na písomky....čakala by som že po tých 4 dňoch by si aj našiel čas, ale zrejme nie.... bolo mu asi málo byť 4 dni s kamarátmi a so mnou posraté 3 hodinky...
serie ma keď mi neverí lebo tá žiarlivosť a domýšlavosť je väčšia .. a keď v nervoch vie povedať aj veci kt. ma strašne bolia ..alebo keď sa potom začne hrať že už nežiarli že som mu celá ukradnutá.. ale to mu našťastie nevydrží dlho... všetko by bolo najlepšie s mierou a to je ako kedy
suhlasim s @2 s malou vyhradou - nie som si tym celkom isty, pokial nebola vyskusana kombinacia @n0win0u + pubertslatinocelny. ak by sa ukazalo, ze ani ten vztah nie je idealny, tak niet pochyb, ze plati @2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Hmm mne doteraz vždy vadilo,keď chcel byť so mnou chalan moc často.. takže mne by nevadilo keby sa mi každú chvíľu neozýval..
ideálny vzťa je taký, aby v ňom bol človek šťastný. mňa konkretne na mojej polovičke serie jeho nezodpvoednosť
Ale inák máme veľmi fajn vzťah
A najradšej ho vidím aj každý deň, ale prežila by som, aj keby to bolo každý druhý
stacilo by mi keby sa vidime 1-3 krat do tyzdna ...obimanie by mi asi nevadilo