rooibos, biely caj, mätový čaj, bylinkové čaje všeobecne, ginko čaj, čierny, čierny s mliekom, čierny bez mlieka..
a zeleny samozrejme - ochuteny jazminovy, gunpowder , teraz mam zeleny z vietnamu 500gramov sypany od kamarata z vietnamu, tak to pijem a je super a tak.
nemam rada zazvorovy a ovocne moc.
WTF presne teraz som o tom chcel pridať fórum Môj je asi Dračia studňa... Alebo hocičo rozmočené vo vode čo natrhám na záhrade.. (mäta, medovka, gynko)
Ja som pijavala taky... superzdravy krv ocistujuci, ktory kazdemu smrdel, lebo v nom bolo dake korenie ale ja som si zvykla aj na tu divnu chut, normalne mi aj zachutil
Opici nacelnik napriklad, zelezna bohyna milosrdenstva a dracia studna z takych tych tradicnych cinskych, genmaicha z japoncov a potrpim si na kvalitne rize 8)
TOTO JE TO NAJLEPŠIE FÓRUM! Pretože nie je nič lepšie ako čaj... :happy:
A neviem, tak ako nič nemá na klasiku ako zázvorový čaj, mätový, pepermint, zelený čaj, žihľavový, biely čaj, dokonca aj nejaké tie ovocné sú dobré, aj keď ja nie som výrazne ich fanúšikom. Ale môj absolútny favorit je medový čaj. S medom... :happy: Vlastne presne tento:
Mätový, čierny, popradský - na kašeľ a pridušky/štíhla a fit/prílev energie .. jednoducho nie ovocný, taký len domáci, aj keď posledné dva spomenuté sú ovocné, ale tie som si ja nevybrala, oni si vybrali mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ak pravý čaj, tak nejaký čierny ochutený
a zeleny samozrejme - ochuteny jazminovy, gunpowder , teraz mam zeleny z vietnamu 500gramov sypany od kamarata z vietnamu, tak to pijem a je super a tak.
nemam rada zazvorovy a ovocne moc.
ale najlepsie caje su podla mna: Pickwick - hruska v karamele a este roibos, co ej viacero druhov v jednom baleni a Granny's Finest
teraz mám nejaký čierny čaj anglický s višnovou príchuťou
normálne ma to vrátilo
k tvojmu príspevku, že
kto to má čaj s VÁŠNIVOU
príchuťou.
To moje rýchločítanie :tralala: ...
mätový
a neznášam zázvorový
A neviem, tak ako nič nemá na klasiku ako zázvorový čaj, mätový, pepermint, zelený čaj, žihľavový, biely čaj, dokonca aj nejaké tie ovocné sú dobré, aj keď ja nie som výrazne ich fanúšikom. Ale môj absolútny favorit je medový čaj. S medom... :happy: Vlastne presne tento:
Ale med povinne do každého čaju!
A k teme mi este napadlo, ze sackove cajiky nepijem skoro vobec, iba take rozne bylinne zmesi.
» 1.bp.blogspot.com/_R_3Tp0SC-GQ/TH... [(042031)19-07-50].JPG
a ešte rovnakou láskou aj zelený s broskyňou