@zuzka236 tak vieš...ona nemala rada nás a mi ju Takže sme jej dali hocičo len -tak,aby niečo dostala...žeby sa na nás ostatní učitelia nepozerali ,že nič
no my sme mu kupili: znacku na auto ze BIG BOSS potom taky hrnceknapoly otvoreny a dnu je taky ucitel co sa uplne podoba na nasho triedneho a napisane NAJLEPSI UCITEL a potom taku sosku s jeho oblubenou vetou ze BABKA K BABCE BUDU KAPCE ...mame uuuzasneho triedneho bolisme na uuuzasnom vylete a bolo uuuzasne a bude mi nehorazne chybat...
my sme našej kupili obrovskú kiticu kvetov a k tomu ešte aj náušnice a prívesok na retiazku zo zeleného (pretože miluje zelenu) swarovskeho kryštalu ... k tomu sme jej dokupili aj tenučku striebornu retiazku ... strašne sa potešila ... aa nakoniec som ja vlastnoručne vyrobila obrovské kreslené karikaturne tablo našej triedy a to sme jej odovzdali na pamiatku
My resp moje tri spolužiačky kupili (ako skladali sme sa všetci ale nevedeli sme načo) obrovsku kyticu a zlaté hodinky. Totálna blbosť.Absolutne som bola proti....to nech kupuje manželka...ja neviem nejaká kytica to je v poho...alebo niečo s triednou fotkou plus šípky aby si mohol triafať
My resp moje tri spolužiačky kupili (ako skladali sme sa všetci ale nevedeli sme načo) obrovsku kyticu a zlaté hodinky. Totálna blbosť.Absolutne som bola proti....to nech kupuje manželka...ja neviem nejaká kytica to je v poho...alebo niečo s triednou fotkou plus šípky aby si mohol triafať Pokiaľ však ide o triednu nejaka mini bižu nieje zla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Netrápi ma nech sa starajú ostatní z triedy.
Ak napríklad rád číta a viete aj aký druh literatúry, tak mu kúpte nejakú knižku a do nej napíšte venovanie a podpíšte sa všetci, aby mal pamiatku.
Ale napríklad aj tie hodinky nie sú zlý návrh, najlepšie by bolo niečo trvalé, aby to mal navždy.
A ak to bude lacnejšie, môžte k tomu kúpiť aj nejaké lepšie vínko alebo fľašku niečoho, čo má rád
@zuzana15
Dajte mu nejakú spoločnú fotku, upravenú cez photoshop (pekne), orámovanú Teda iba pokiaľ ho máte radi..