jednoznačne španielčina, lebo je to neuveriteľne ľahký jazyk, ktorý sa naučí asi každý a má dosť veľké použitie....francúzštinu neskúšaj, lebo to je zase najťažší jazyk aký som kedy videla...a ruština...no to je krásny jazyk, ale ten sa dokážeš rýchlo naučiť aj na kurzoch...
@hanka12 španielčina je podľa teba ťažká?! asi si nevidela francúzštinu.. ale na španielčinu by som určite nepovedala, že je ťažká..ale každý má iný prah jazykových schopností...
@nathalicatko Podľa mňa španielčina vôbec nie je ľahká. Možno také obyčajné základy španielčiny sú ľahké, ale keď ten jazyk chceš poriadne do hĺbky vedieť, tak to už je o inom. Francúzština je určite ťažšia, ale to neznamená španielčina je ľahká.
povedz mi, naco ti bude spanielcina alebo rustina?? francuzstina je nadherny jazyk, aj ked najtazsi, ale nikdy by som sa nechcela ucit spanielcinu alebo rustinu
rustinu by som si nevybral lebo kde to vyuzijes ja sa ucim prvy jazyk anglictinu,druhy nemcinu no som zvedavy ked pojdem v buducnosti na strednu skolu ci nam daju dalsi jazyk
100% s tebou súhlasím ani ja si nemyslím že španielčina je nejako extra ľahká je to dosť ťažký jazyk... síce určite ľahší ako francúština ale určite nie ľahký... prvý mesiac sa mi to zdalo ľahké ale teraz? ...
@girasol tak ja sa s tebou nebudem hádať....ale ja sa španielčinu učím od 9rokov, teda už pekných 7rôčkov a meliem ju možno lepšie ako angličtinu a nezdá sa mi ťažka...tak ale je to tak, ako som povedala, pre každého je stvorený iný jazyk..
Ja som strašne chcela chodiť na nemčinu aj som si ju vybrala. Potom nam ju však zrušili a mali sme si vybrať medzi španinou a franinov - takže ja chdím na francúštinu
haha praveze rustina je teraz uznavana ziadana a pouzivana a zide sa ti je to smiesny jazyk podla mna ucila som sa ju ale je lahky ale aj tak neviem sklonovanie nikdy som nevedela.. teraz ficim na spanielskych a anglickych pesnickach a vyslovnost a vsetko v spanielcine je uzasne lahke a celkovov je lahka no a anglictinu som sa tiez ucila taka typicka ktroa sa ti fakt zide ale radsej spanielcina lebo je pekna a ked pojdes do mexika je to uzasna krajinka sice anglictinou sa dohovoris aj v mexiku aj po spanielsky ale...tak preco sa nenaucit spanielcinu aj ked anglinu mas v kazdej skoror krajine ale aj tak by som zvolila spanielcinu je proste fascinujuca!!
Ak sa chces ucit jazyk podla uzitocnosti, vyber si bud rustinu alebo spanielcinu... Ak sa ides jazyk ucit len kvoli tomu, ze sa ti paci, vyber si podla svojho vkusu.
Ja osobne som za francuzstinu pretoze to je nadherny jazyk a aj rustina sa da pocuvat za urcitych okolnosti, taktiez vo vychodnej Europe je velmi uzitocna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Jednoznačne španielčina!!!!!
radsej spanielcinu a to vi
Keby som mala na svojej škole na výber tak by som si vybrala fr.
Ruština a Francúzština ti bude na nič, ak tam nepôjdeš.
100% s tebou súhlasím ani ja si nemyslím že španielčina je nejako extra ľahká je to dosť ťažký jazyk... síce určite ľahší ako francúština ale určite nie ľahký... prvý mesiac sa mi to zdalo ľahké ale teraz? ...
za nič by som ju nedala keby mám na výber ... mrzí ma že ju už nebudem mať
Azbuka je lahká slovíčka tiež, časovanie tiež, ale načo ti do pekla bude ruština ??
Ja osobne som za francuzstinu pretoze to je nadherny jazyk a aj rustina sa da pocuvat za urcitych okolnosti, taktiez vo vychodnej Europe je velmi uzitocna.