Konečnie niečo iné a prelomové nesnažiť sa silou mocou podobať ne český film súčastnosti a možno trocha iných hercov by nezaškodil aešte jedu Zuzu Falovú niekde uvidím a klepne ma. Čo sa týka žánru uberáme sa celkou strnistou cestou ľudksých príbehov čož u nás niej najľahšie ani čo sa týka prostredia ani materiálu. Príde mi to tak akoby slovenský filmári za jedinú tragickú vec považpvali emigrovanie a rovolúcie a toho sa aj zubami nechtami držia a boja sa pustiť. Možno by nebola zlá nejaká trpká tragikomédia niečo skutočne terajšie niečo zo súčastnosti bez zásahov štb a komunikzmu v takej miere ako to bolo napríklad v Tangu s komármi (mimochodom zlý zlý film podla mňa)
Neviem dať presný návod ako si ty @Director chcel film je prudko subjektivna zalezitost aj ked je vyrabany pre mäsy
slovenský film sa trošičku zmáha, ale chce to úplne, ÚPLNÉ oživenie...noví, neokukaní a svieži herci, ktorých je určite dosť, keď je taký problém dostať sa na VŠMU...a dať priestor mladým autorom, veď len tu ma Birdzi je kopec ľudí, ktorí píšu fantasticky a tie ich príbehy zas nie sú až také nezrealizovateľné...a v neposlednom rade by to chcelo nových režisérov, už žiadny Jakubisko ani Rapoš...a nemali by sa snažiť byť za každú cenu dokonalí....práve také drobné chybičky, ktoré ale vnímame len an prvý pohľad, robia film skutočne dobrým...ja som sa zamilovala do slovenského Polčasu rozpadu, kto to nevidel, o veľa prichádza
Zo slovenských bolo najlepšie Nevera po slovenský a Bathory... ale ešte by sa hodil nejaký historicky film zo slovenskej produkcie napríklad taký z vojnovímíi prvkami ako to bolo za čias Čierného pluku Mateja Korvina....
ja velmi slovenske ani ceske filmy nemusim...mam pocit, ze nimi ma prechadzat akysi pocit ciernej letargie, ale neviem to dobre opisat a mozno sa aj mylim, ale ziskala som ten pocit po vsetkych tragikomickych ceskych inscenaciach, co bezali na ct. nehovoriac o tom, ze neznasam ani len slovensky dabing, mam pocit,ze maju vseci prilis zvucne a rezonujuce hlasy a ze vsetko dabuje tych istych pat ludi
ti nasi ani nevedia hrat ked ich vidim tak ma chyta srdcovy kolaps,vo vsetkych slovenskych gebuzinach hraju dokola ti isty ale mohol by sa natocit nejaky dobry triler ale do ktoreho by hned neobsadili fialovu studenkovu a spol.
Čiernobiely, s kultovými hláškami, poeticko-lyricko-psychedelický, z obdobia nedávnej minulosti, v hlavných úlohách Eva Krížiková, Emil Horváth a Jozef Kroner
Ke´d už slovensku hororovú parodiu tak poriadne sparodovať a pokurviť film Hostel nech režiser Hostelu chodí po mrknutí tejto snímky poriadne nasraty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Slovenskí herci mi prídu vo filmoch moc umelí
Neviem dať presný návod ako si ty @Director chcel film je prudko subjektivna zalezitost aj ked je vyrabany pre mäsy
skor napisem, co by som nechcela vidiet v slovenskych filmoch, lebo toho je v nich naozaj vela:
vulgarne nadavky
neprezentovat Slovensko ako smetisko, teda neukazovat len tu chudobnejsiu a casto aj menej inteligentnu vrstvu, teda neprezentovat sa ako cigani
nech herci nekricia po sebe ako na trhu, chcem vidiet nieco intigentne, umelecke...
neporiadok, teda ukazat krasy Slovenska a nie nejake schatrale domy, s kurami chodiacimi po dvore...
mohla by som pokracovat dalej a dalej, jednoducho nech ten film vyzera na urovni
Psychologické filmy sú fajn, ale už by to chcelo aj niečo lepšie. Čo tak nejaká akčná komédia, niečo ako francúzske Taxi.
Na Slovensku nereálne.
Ke´d už slovensku hororovú parodiu tak poriadne sparodovať a pokurviť film Hostel nech režiser Hostelu chodí po mrknutí tejto snímky poriadne nasraty....
Nejakú feťácku komediu by trebalo....