hmm dávno som nepozerala filmy.. naposledy včera som sa rozhodla že si pozriem madagascar 2.. to ma prestalo baviť na začiatku.. tak že si idem pozrieť breakout.. ale to ma potom napadlo že to ma smutny koniec a nemala som naladu na smutné filmy.. tak že si idem pozrieť kameňak... po 15 minútach som dostala tip na film.. Náš vudce.. tak som si pozrela to no lenže to mi akosi po 25 seklo
naposledy som včera pozerala Osem statočných ....mne osobne sa ten film veľmi páčil ....kráásny huskáči a malamuti tam hrali ...aj príbeh o ktorom bol ten film bol skvelý ...
Naposledy som videla Miss Specialny agent. bolo to celkom ok aj ked ush predtym som to videla. Najviac sa mi z celeho pacilo ako ta baba krochkala ked sa smiala. To bolo uplne brutalne. xD
keďže som teraz chorá a na intráku som bolav noci sama, spravila som si filmovy maraton.
najprv to bol Milionár z chatrče. pekný film. potom The Challenging s Angelinou Jolie. fúha, podla skutocnej udalosti, čiže udalosť dosť zlá, film dobrý. a rortičkou na čerešničke bolo Cat on a hot tin roof s Elizabeth Taylor a Paulom Newmanom. nádherné, úžasné, mrazivé 6 hviezdičiek z 5 tich
Zabudla som dodať že je to film o II. svetovej vojne konkrétne o koncentračnom tábore a kamarátstve židovského chlapca a syna nacistického dôstojníka...
@foxik21 ále hey. len mi kus vadilo, ze je to dojemny film až príliš okato založený na súcite. ukažu ti chudobný život, vela špiny, nešťastia, útekov, nádejí, hlúpostí, nespravodlivosti.. bud to človeka vycicia o nejakú sociálnu empatiu, alebo si len pokrútiš hlavou.
ale šak pozri si, ked uz je to toľkými oscarmi ovenčené
naposledy? čo som kukala... Niekto to rád blond a je to jeden z mojich najobľúbenejších filmov to je taká pecka som to x krát už videla, ale furt sa na tom rehocem hlavne vtedy, ked ide na wcc jooj
teraz som jak guma,lebo mám mozog zgumovaný po možno desiatke? dielov z dielne Aktov X, takže mi to trvá, kým si spomeniem, čo bolo predtým..... hmmmmmmm, ouíííjííík, paráda, so myslela, že nie, ale áno, bol to Capote, takže to bol film o spisovateľovi, takže si vypožičiam knihu Chladnokrvne, takže z toho takže vypláva, že si to pozrite, ale niektorých to bude nudiť, je to len obyčajný film, neobyčajných životov, 5 hviezdičiek, mal aj oscara, seymour si zaslúžil
nooo...naposledy som videla twilighta.Nejak ma to neťahalo, preto až teraz...ale všade sa o tom toľko hovorí, tak som si povedala, že si to už pozriem,...a..bola som milo prekvapená.veľmy sa mi to páčilo
Hm no asi pred hodinou som uz niekolkykrat pozerala Tenocious D and the pick of destiny, uz asi tyzden to lezi v dvdprehravaci tak ked sa nudim, zapnem to...Uz len kvoli soundtracku Genialny film...
Ahoj, ja by som chcel vedieť, či sa tu nachádza nejaký podobný filmový magor na filmy ako som ja, alebo všetci pozeráte len mainstream ako Twilight, Saw či Rýchlo a zbesilo.
Ja som si napríklad naposledy, teda včera, pozrel snímku Bad Lieutenant, ktorej voľný remake má vzniknúť tento rok a hlavnú postavu by mal stvárniť Nicolas Cage, čo sa mi dosť bridí. Snímka prezentuje úpadok v živote jedného policajta, bravúrne stelesneného Harveym Keitelom a jeho závislosť na drogách a stávkovaní a jedná sa o pomerne drsnú a odvážnu snímku. Film disponuje, hlavne v prvej polovici, slabším príbehom, ktorý sa však postupne stáva viacej zaujímavým, no hlavnou dominantou je jednoznačne Keitel, ktorý je jedinou výraznejšou postavou filmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
najprv to bol Milionár z chatrče. pekný film. potom The Challenging s Angelinou Jolie. fúha, podla skutocnej udalosti, čiže udalosť dosť zlá, film dobrý. a rortičkou na čerešničke bolo Cat on a hot tin roof s Elizabeth Taylor a Paulom Newmanom. nádherné, úžasné, mrazivé 6 hviezdičiek z 5 tich
alebo niee to bolo Hra na schovavanou na prime hej to DD
ja som naposledy videla Podivny pribeh Benjamina Buttona...dobry film
SAW V - kreeeeeeeef!
ale šak pozri si, ked uz je to toľkými oscarmi ovenčené
@mirage_a uplne suhlasim
chcela som vediet ze co na tom vsetci vidia.
a co ja viem,take celkom normalne mi to pripada.
Ešte to vo mne doznieva odvtedy som ani nemala zapnutý televízor.
@psycholilithka a cítala si knihu?
Ja som si napríklad naposledy, teda včera, pozrel snímku Bad Lieutenant, ktorej voľný remake má vzniknúť tento rok a hlavnú postavu by mal stvárniť Nicolas Cage, čo sa mi dosť bridí. Snímka prezentuje úpadok v živote jedného policajta, bravúrne stelesneného Harveym Keitelom a jeho závislosť na drogách a stávkovaní a jedná sa o pomerne drsnú a odvážnu snímku. Film disponuje, hlavne v prvej polovici, slabším príbehom, ktorý sa však postupne stáva viacej zaujímavým, no hlavnou dominantou je jednoznačne Keitel, ktorý je jedinou výraznejšou postavou filmu.