Chcem naozaj kvalitné fotky z dobrým zaostrením ale nechcem zase drahý fotoaparát si kúpiť , zatial som si našla Nikon D60 ale neviem či si ho mám kúpiť .
Foťák nie je všetko, treba s ním vedieť aj robiť a hlavne nefotiť na plnej automatike. D60 má už svoj vek a najskôr asi bude za dobrú cenu. Ale asi bude mať "pocvakaných" fotiek. Čím viac, tým horšie, zrkadlovky nefotia večne...
Poobzeraj sa po Canone 1100D (resp. 600D, 650D) alebo takom Nikone D5100 (D3000, D3100).
@obliviate tak ale apson do nejakej fotoskoly.a.lebo minimalne nejake odbornejsie navody by mala prestudovane nie? teda..ja ked si chcem neico kupit drahe..tak rad viem, že do..ehm..to znie blbo.ale budiš "do čoho idem "
@sacrifice ja zas nie. Rada sa učím sama. Keď mám niečo nové čo viem že zvláda v pohode veľké množstvo ľudí tak si maximálne nechám poradiť , prečítam si návod a potom skúšam skúšam a tak sa zdokonaľujem. Netreba na všetko školu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Dnes som @stenatko vi radila presne tieto dva foťáky, podľa mňa pre začiatočníka sú fajn
Poobzeraj sa po Canone 1100D (resp. 600D, 650D) alebo takom Nikone D5100 (D3000, D3100).
» foto.bazos.sk/inzerat/1816925...
» elektro.bazos.sk/inzerat/1829260...
» foto.bazos.sk/inzerat/1825216...