Zdravim.. dnes mi bolo oznamene ze si mam vybrat daky novy difit. fotak a tak by som sa vas chcela poprosit ci mi nejaky dobry neodporucite lebo ja som v tomto debil asi tak do 350 eur a nie zrkadlovky diky
@1 vidim, ze si dala do googlu vyhladavat nieco ako "stary fotoaparat" a dala sem prvy obrazok, ktory ti to vyhodilo.
bravo, dovtipne a k veci, ako vzdy
@7 - no s predavacmi v nayke(oc danubia, aupark)nemam dobre skusenosti, hlavne co sa tyka vyberu a pomoci pri vybere fototechniky, nevedeli mi poradit a ked som sa ich zacal pytat detaily tak mi doniesli dokumentaciu fotaku
hmm, do 350€, to by chcelo nejaky dobry kompakt.. cize mozem odporucit Canon Powershot S5 IS, osobne mam s nim vyborne skusenosti
Ver Zemiakovi,ja mám sice o jednu radu nižší S3is,ale je dobrý,navyše S5IS má tuším synchronizovaný blesk,alebo niečo také,čo je obrovská výhoda.Canony sú celove dobré teda aspoň foťáky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
bravo, dovtipne a k veci, ako vzdy
uz tam byva slusny vyber, a myslim, ze to je usporiadane aj podla cien
@cannibalbufet oni su tam od toho plateni, nemas sa coho bat
a nasla som uz jeden (olympus fe-5010) tak tam asi skocim ziitra
hmm, do 350€, to by chcelo nejaky dobry kompakt.. cize mozem odporucit Canon Powershot S5 IS, osobne mam s nim vyborne skusenosti