To by ma zaujímalo, že akú internetovú službu máte? Od koho (T-com, Orange,...), koľko mesačne platíte, či je rýchly net a či ste s ním spokojný (prečo? prečo nie?).
Ďakujeeem
ja mám Magio TV s internetom spolu kolo 44€ abo tak nejak
nič lepšie nie je dostupné u nás ako metalická sieť
za tú cenu by som chcel lepšiu rýchlosť a stabilitu, ale tak neviem či sa niekedy dočkám vôbec VDSL
@spixik
ide skôr o to, že takto teraz minieš cca 15 eur mesačne a aj tak sa tu sťažuješ.
čo tak minúť 6eur mesačne a sťažovať sa rovnako?
a kedže píšeš, že sa ti nepozdáva ta rýchlost! (nie po prečerpaní), a sama zo skúseností viem, že aj tá po prečerpaní je približná tej pred (minimálne na správy), tak nechápem prečo si to tak strašne nechceš aktivovať.. :ehm:
@nek tak v meste je rýchlosť (nie po prečerpaní) dostatočná aj na pozeranie youtube lenže ja bývam na dedine (prečo????? ) a do mesta chodím do školy a k babke, k doktorovi, do nemocnice. A tam si samozrejme nemôžem pomôcť a pustím si videá. Potom pozerám 70 min. videá a potom je rýchlosť obmedzená na 48kb/uhorský rok a s tým si akurát poškriabem riť... a keby mám net za 6E tak potom každý deň platím 3 E za obnovenie 500 mb takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nič lepšie nie je dostupné u nás ako metalická sieť
za tú cenu by som chcel lepšiu rýchlosť a stabilitu, ale tak neviem či sa niekedy dočkám vôbec VDSL
mám o2, za 8e 1GB ..od februára prechádzam na tmobile..
nechceš si radšej aktivovať balíček na mesiac?
nezaručím ti rýchlosť, ale určite ťa to vyjde lacnejšie ako každý deň mínať 50centov.
a súhlasím s @16 , viac by sa ti oplatilo aktivovať si net na mesiac, O2 ho má pomerne lacný, ale dosť pomalý
@darkestangel a rýchlosť (nie tá po prečerpaní)
ide skôr o to, že takto teraz minieš cca 15 eur mesačne a aj tak sa tu sťažuješ.
čo tak minúť 6eur mesačne a sťažovať sa rovnako?
a kedže píšeš, že sa ti nepozdáva ta rýchlost! (nie po prečerpaní), a sama zo skúseností viem, že aj tá po prečerpaní je približná tej pred (minimálne na správy), tak nechápem prečo si to tak strašne nechceš aktivovať.. :ehm:
aha, takže to mám chápať tak, že doma nemáte žiadny počítač s netom, žiadnu wifi a teda, že si odkázaný na mobilný internet 24/7?