@mardzerin musim ti povedat,ze si na velkom omyle.Neviem aky mas prehlad o telefonoch,ale urcite nie aktualny.Uznavam,ze modely od LG ako Cookie Fresh,KP 500 su dost nekvalitne (ale tomu odpoveda aj cena).Skus sa pozriet na najnovsie modely od LG a hned zmenis nazor,napr. taky LG Optimus One- Lepsi model ako tento do 200€ od ktorejkolvek znacky nenajdes,skus si precitat recenzie je to proste kral mid-end mobilov(dokonca v maji vydaju update na Android 2.3,ktory nema ani Xperia X10 od SE kt.stoji 350€) ,proste robia mobily s velmi velmi dobry pomerom cena/vykon.Okrem toho LG ako prvy vydal fon s dvojjadrovym procesorom.A Nokia moze ist vies kde s tym jej zastaralym Symbianom.
@valki ... máš pravdu ale nie celkom (symbian) ... a čo sa týka kvality tak je pravda že každý výrobca mobilov (u nás) má kvalitné i menje kvalitné mobli čo sa týka spracovania ... no vela ludí pozná ešte nokiu ako jednu z najlepších aj ked dnes to už je trochu inač ... konkurencia ...ale na SVK a ČR sú stále najpredávanejšie nokie ...sila zvyku a ja som jeden z nich
No podla mna Nokia tazi z toho,ze dlhe roky bola jednickou co sa tyka kvality,dnes uz sa jej konkurenti minimalne vyrovnavaju.Neviem,preco nevyrabaju modely aj s androidom...
@valki ... ano konkurenti nie že sa jej vyrovnajú ale ju aj predbehli ...no mne úplne vyhovuje ... iOS ani android pre mňa je zbytočný ... ja som si zvykol na systematické menu a chystám sa kúpiť N8 ...rozmýšlal som aj nad HTC ...ale ako som povedal ....
@valki ako náhle sa mi pokazil aj terajší mobil od LG a hovorím, že to nebol ten z lacnejších a recenziu mal úžasnú, tak som tomuto výrobcovi, čo sa MT týka prestala veriť. v žiovte si už viac mobil od LG nekúpim nech ma niekto aj presviedča o opaku. Nokia sa mi nikdy nedojeb...kala. aký máš mobil?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov