@patofbc tak co cakas od 14 rocneho? dalsia zbytocna anketa ktoru zalozil len preto aby nieco zalozil aj napriek tomu ze nevedel co tak sem capol prve co ho napadlo a tak to aj vypada
@trdelniiiq zle si ma pochopil 2g bolo prve, ale uplne prva kapacita bola 4gb..potom v priebehu roku sa 4gb verzia prestala vyrabat a nahradila ju 8 a 16..bol to ten isty model, ale s mensou kapacitou..preto som dal to slovicko viac do uvodzoviek..to len tak, pre zaujimavost
@kosmiklove Porovnával som Samsung Galaxy S2, HTC Sensation a LG Optimus 2X (spolužiaci ich majú), tak čo sa týka výkonu, rýchlosti, kvality displeja a funkcionality je na tom Samsung Galaxy S2 jednoznačne najlepšie. A hlavne oproti iným podporuje USB OTG. A je z nich najtenší, najľahší a má najlepšiu výdrž batérie...
@pacman ved to ja viem co sa tyka androidov tak je to jednoznacne najlepsi android phone ale co sa tyka smartphonov vseobecne tak napr taka N8 mi sedi viac...neni sice taka vykonna a nema taky velky display ale vydrz je urcite lepsia, neni taka velka a co sa tyka funkcionality je na tom uplne niekde inde...
@kosmiklove nie vždy, len po každom päťdesiatom výroku v zmysle "nokia je najlepšia".
Potom si si všimol zle. Nereagujem len na takéto ankety, v ktorých je otázka a možnosti úplne mimo, navyše založená 6x prihláseným užívatelom. Takáto anketa mi nestojí za to aby som sa nad tým zamýšlal a snažil sa pomôcť.
@patofbc no praveze si chcem kupit nokiu n8 alebo iphone 4 lenze lacnejsi je iphone 3 a viem ze ani htc desire hd je dobry tak sa pytam ano tu nokiu som dal len pre zabavu to je pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
iPhony existujú 2G, 3G, 3GS, 4 a 4S
lebo 2G bol prvý, len to 2G to je označenie siete nie ?
ak sa mýlim tak sorry ale prvykrat v živote to počujem čo si napísal
už chápem jak si to myslel
Potom si si všimol zle. Nereagujem len na takéto ankety, v ktorých je otázka a možnosti úplne mimo, navyše založená 6x prihláseným užívatelom. Takáto anketa mi nestojí za to aby som sa nad tým zamýšlal a snažil sa pomôcť.
Si ako také malé decko, ja mám naaaajlepšieeeeeee
8, 16, 32 GB