Od kedy sú smartphony som mala len androidy, mala som prístup ako @1 , pred asi polrokom som kúpila svoj prvý iphone a bolo to to najlepšie rozhodnutie čo sa techniky týka a už iný nechcem. Žiadne sekanie, kokotiny... som spoko
ono toto pochopi clovek az realne ked naozaj vymeni andorid za ios tiez som bol skepticky voci tomu a o to viac prijemne prekvapeny potom @plavam_zivotom
taký, na ktorý si zarobí človek sám bez žobrania od rodičov, lebo práve vyšla nejaká novinka a niekto chce byť trendy na IG, hoc využije schopnosti toho mobilu na 10%
@kosmiklove tak ja neviem ako ty ale ja chcem mobil s poriadnym výkonom na zábavu aj prácu a samozrejme za co najprijemnejsiu cenu, a nie ako nahradu tehly kde je vykon nepodstatny.
Dizajnovo su tieto znacky tiez daleko za iPhonom a kvalitou su porovnatelne.
to ze sa ti cinsky mobil rozbije pri prvom páde to je uz minulost.
@kosmiklove Poriadny vykon = plynuly chod aj narocnejsich aplikacii = lepsi zazitok.
Priklad:
Drahsi mobil ma QHD displej = lepsi zazitok.
iPhone ani QHD nema. Cinan s QHD displejom mas za 300 eur.
Preco su lacne? Pretoze lacna pracovna sila. Nejaky Cinan nepyta za svoju pracu tolko co american (aj ked suciastky na iPhone nie su americke vsakze...).
@hsjklaop Nehnevaj sa, ale iOS nepotrebuje taky megahardware aby fungoval 4x lepsie a 12x stabilnejsie. Appstore 100x lepsi, urcite je lepsie sa prisposobit napr. hre na par typov telefonu ako milionu androidov. Dalej aktualizasie atd ani nehovorim. Kym som nemal produkty od apple tak som tiez hejtoval, potom sa mi nazor zmenil ako 98% ludom.
@hsjklaop poriadny výkon nezabezpečuje plynulý chod v prípade android to určite neplatí. Záleží od toho ako ho výrobca odladi. I ak môžeš mať výkon aký chceš aj tak nebude plynulý...lacná pracovná sila takmer všetko sa už teraz vyrába v čine...určite sa aj do určitej miery prejavuje ale teraz som skôr narážal na iné veci...napr lacnejšie komponenty...
@6q66 Appstore chce peniaze za niektore aplikacie ktore google play dava zadarmo.
iOS je sice stabilnejsi ale rozhodne to nezodpoveda danej cene.
Staci sa pozriet na marzu applu - 69%.
69% ceny iPhonu ide firme ako CISTY ZISK.
Napriklad take Vernee ma (alebo minimalne malo) marzu 11%.
Nemáš v možnostiach ani jediný telefón, iba značky
Veľmi dobre na tom je Lenovo i LG @kittyboo Ak máš problém s Lenovom, zrejme šetríš sama na sebe (y)
@hsjklaop doplnil by som, že iPhone si do ceny ráta aj výdavky na reklamu. Osrať tie predražené mobily, má to každý, neponúka nič naviac, nevravím, ze nefunguje, ale to je ako lamborghini alebo Ferrari medzi top mobilmi. Aby ste si zdvihli ego.
@moonshine dostala som ho ako sluzobny, dokonca uplne novy, hned po dvoch dnoch zacal zamrzat, vymazal mi vsetky kontakty a ked mi niekto vola, nejde mi prijat hovor. celkovo ale akykolvek android som mala, vzdy zacal po kratkej dobe sekat, zatvarat aplikacie atd. co sa mi s iphonom nikdy nestalo.
jednoznačne Huawei P9 je to riadne nadupana mašina no niečo aj stoji ja ho mam z okey.sk a keď si šikovný tak si vieš poshaňať aj nejaké promo kódy a niečo ušetriť napríklad tu: » www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/...
@kittyboo Neviem prečo to ideš prirovnať k iPhone, keď sa nemá porovnávať neporovnateľné, ale to je jedno.
Takže mi chceš povedať, že si dostala slabý model a označila si Lenovo za "hrozny mobil" ?
Mozno sa zasmejete ale najlepsi v pomere ceny a,kvality je Huawei. IPhone nie je nic specialne, skor nudne.....tri krat som urobila chyby kupovania I phonu a tri krat som to olutovala.......
jednoznacne Iphone a ostatnych 90% ludi co ho hejtuju tak nan nema peniaze a potom su tu ludia co sa do techniky total nevyznaju..aspon mne to tak pride, ja som nic lepsie ako Iphone nemal, aj ked momentalne ziadny nevlastnim
Preferujem nekomerčné stránky ako Huawei.. Tiež mám rada Lenovo a Asus.. momentálne tiež rozmýšlam nad kúpou nového.. Ale aspoň mi je jasné odkiaľ budem kupovať lebo chcem niečo aj ušetriť » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/...
Urcite IPhone lebo je lepsi oproti androidu len tim ze ma ios. Lebo android ma skoro kazda znacka mobilou. A napriklad taky android 5.1 moze mat aj 10 znaciek mobilov pricom taky ios 11 ma len IPhone. To znamena ze ked ios je len na jednej znacke mobilou tak funguje lepsie, neseka sa a je rychlejsi oproti androide ktory ma skoro kazda znacka mobilov. Na IPhone a mozes pouzit aj kuponyzdarma.sk s ktorymi usetris a mozes si ho kupit napriklad na hej.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kde su TOP dnesne nové trendy značky typu huawei, xiaomi, vernee, ... ?
Z týchto jedine Samsung.
Dizajnovo su tieto znacky tiez daleko za iPhonom a kvalitou su porovnatelne.
to ze sa ti cinsky mobil rozbije pri prvom páde to je uz minulost.
Priklad:
Drahsi mobil ma QHD displej = lepsi zazitok.
iPhone ani QHD nema. Cinan s QHD displejom mas za 300 eur.
Preco su lacne? Pretoze lacna pracovna sila. Nejaky Cinan nepyta za svoju pracu tolko co american (aj ked suciastky na iPhone nie su americke vsakze...).
iOS je sice stabilnejsi ale rozhodne to nezodpoveda danej cene.
Staci sa pozriet na marzu applu - 69%.
69% ceny iPhonu ide firme ako CISTY ZISK.
Napriklad take Vernee ma (alebo minimalne malo) marzu 11%.
Veľmi dobre na tom je Lenovo i LG
@kittyboo Ak máš problém s Lenovom, zrejme šetríš sama na sebe (y)
Takže mi chceš povedať, že si dostala slabý model a označila si Lenovo za "hrozny mobil" ?