Chcela by som si kúpiť S. Galaxy s4 a na viacerých stránkach majú jeden o niečo lacnejší a ten druhý, kt. je drahší má sk distribúciu, tak sa chcem spýtať, či to nejako výrazne vadí
@thedesperategirl Žiadny .. Jedine to, že jeden je custimovaný pre SR, druhý pri inú krajinu.. V praxi do však nič neznamená pokiaľ však ostávame pri krajinách EU... (jazyk sa nemení, kompatibilita sietí ostáva)
Pozor však na fake napodobeniny.
A existujú aj rôzne verzie Galaxy S4 : trebárs Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 mini ... ale to myslím vieš
@77hanes77 Ziadny ?? Telefon zakupny z EU distribucie ti v SK servise nereklamuju.Teda ak telefon zakupeny z EU distribucie posielas na reklamaciu,tak obchod ho posle do servisu z krajiny ktore bol dovezeny,alebo ho opravuje obchod na vlastne naklady.
Telefon zo slovenskej distribucie bezproblemov reklamuju na Slovenksku v oficialnom servise.
@valki A? Čo to znamená pre mňa? Nič ...
Však obchod, v ktorom som to kupoval mi dá 2 roky záruku tak či tak a mňa nemusí zaujímať ako oni vyriešia reklamáciu a kam to pošlú do servisu ...
@77hanes77 nemusi ta to zaujimat sice to je pravda ale s tou zarukou su problemy...dat ti ju sice mozu ale pri pripadnej reklamacii mozes mat problem...o tomto sa pisu na forach dlhe debaty a problemy byvaju aj pri reklamaciach z nasej distribucie..
+Mam istotu,ze mi mobil opravia odbornici,ale hociaky technik z elektra.+Rychlejsie vybavenie reklamacie,telefon poslem priamo do servisu,nemusim to riesit cez obchod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Pozor však na fake napodobeniny.
A existujú aj rôzne verzie Galaxy S4 : trebárs Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 mini ... ale to myslím vieš
Telefon zo slovenskej distribucie bezproblemov reklamuju na Slovenksku v oficialnom servise.
Však obchod, v ktorom som to kupoval mi dá 2 roky záruku tak či tak a mňa nemusí zaujímať ako oni vyriešia reklamáciu a kam to pošlú do servisu ...
@thedesperategirl cize ak ti zalezi na zaruke radsej si priplat za sk distribuciu