Na pokeci pisem rp najviac ok..ale Birdz to je nieco viac tu aj pisem s ludmi ale aj sa zabavim...citam blogy a fora...taktiez ankety,,,to na pokeci nemozes
POZOR LUDIA, TOTO MYSLIM VAZNE!!! na pokeci si davajte pozor ak tam ste...ja som sa tam uz stretla s nejdenym uchylom a inymi psycho pomatencami (nechcem sem pisat nechutne podrobnosti a odborny nazov neviem, ale napr. jeden si tam asi myslel ze je boh alebo co, profil mal fakt nechutny, dufam ze nanho nenarazite), takze si fkt davajte bacha a myslim to vazne, ak si nie ste isty ze sa vam s nejakym clovekom pis dobre zbystrite pozornost. este uvdeiem jeden priklad, kde som sa fakt hlupo nechala nachytat: jeden chalan mi poslal RP ze mam poslat sms na nejake cislo a zaregistruje ma to na jednu stranku, tak som to urobila a STRHLO MI TO z KREDITU vyse 1oo SK!!! a ked som to napisala tym co maju na starosti pokec NEDIALO SA NIC!!!!!!
a k ufonek.net-ak sa tam raz prihlsite budete zavisli dokial sa nezobudite
ach a treti....sak pokec NEJDE!! furt dake chyby...niezeby tam bola zabava....ale to som uz pisala minimalne v dvoch anketach/diskusiach...aky je pookec blby a nudny, birdz je lepsi,zabavnejsi a viac moznosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a k ufonek.net-ak sa tam raz prihlsite budete zavisli dokial sa nezobudite
a
thedailywtf.com