v potravinovom retazci su normalni ludia podstatne vysie ako vegetariani lebo clovek co jedava maso by vegetariana zjedol ale vegetarian normalneho cloveka nie
tym padom mozme vegetarianov povazovat za rastliny, presnejsie za burinu
...No mam kamaratky vegetarianky s niektorymi som aj chodil a kazda jedna je dost divna ... Len neviem ci su divne a su vegetarianky, alebo su vegetarianky a su divne koli tomu
A clovek ma jest vsetko, maso aj kvitecky... Neda sa upriamit len na jeden druh potravy, to je pre nas nezdrave si myslim
mal som v práci vegetariana spolupracovníka a poležal si na psychiatrii 2 mesiace lebo jedol iba cviklu, kapustu, mrkvu a všeliaké zel. šaláty, až ho nakoniec odviezla rýchla pomoc........chybali mu stavebné a ochranné látky, ktoré človek nevyhnutne potrebuje pre svoj život!!!....filip
No po trištvrte roku sa cítim super. Aj keď musím sa priznať minule som zjedol pár kúskov škvarok na bryndzákoch. Bol som hladný a bolo mi ľúto to nechať vyhodiť. Bolo to v reštike.
nech si každý je ako chce, je to jeho telo. som len proti tomu, aby rodičia dávali obmedzenú stravu malým deťom, ktoré potrebujú plnohodnotný jedálniček
Názor? Vegetarianstvo nieje zdrave,a je to potvrdene viacerými vedcami.maso sa musi konzumovat obsahuje aj take latky ktore sa nedaju ziskat ani z ovocia alebo ani zo zeleniny
@trtken pozri si tohoto človeka s postavou medveďa (200cm a 118kg) www.vegan-fighter.com/vegan-fighters/cz-jan-muller.html a aj všetky jeho úspechy, ktorý je od 14 rokov vegetarián a neskôr prešiel na vegánstvo, kebyže nie je zdravý, asi by nebol tak dobrý v thaiboxe sú tam aj dva klipy k nemu, tiež odporúčam pozrieť a aj celú stránku, už len kvôli zaujímavosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Co je naozaj FAIL je veganstvo.
a vegetarianske stravovanie je strasna hovadina...
tym padom mozme vegetarianov povazovat za rastliny, presnejsie za burinu
a samozrejme sa k nim nalezito spravat
A clovek ma jest vsetko, maso aj kvitecky... Neda sa upriamit len na jeden druh potravy, to je pre nas nezdrave si myslim
ty si mi fyzicky ublizil
záleží od uhla pohľadu, ja ako vegetariánka mám názor vysoko pozivítny
takže nehrozí, i keď mrkvičku s citrónom mám rád
a môj dnešný celodenný jedálniček kľudne napíšem, aj keď neviem, čomu to pomôže. ale je to stručné: okolo 11:00 rizoto, okolo 18:00 kebab
videli ste už vrcholového športovca, čo žere iba bylinky? ja teda nie
vegetarianstvo mi nevadi.. maso jedavam maximalne 1-2x do tyzdna...
@trtken vrcholovy sportovec je akoze co? symbol zdravej vyzivy?
idem si dať tatarák
a nejem mäso a mám to z svojho presvedčenia..chúďata zvierata