Tu vkladám jednu zo stránok, kde si môžete index zmerať Ide vlastne o pomer váhy a výšky.
Len chcem ešte upozorniť, že do 18 rokov a pri vyššom objeme svalovej hmoty je výsledok skreslený.
VAŠE VÁHA JE IDEÁLNÍ!
Skvěle! Podle BMI kalkulačky je vaše váha optimální k vaší výšce. A nic se na tom pravděpodobně nezmění, pokud budete (dál) zdravě jíst a cvičit. Gratulujeme!
Ja som ešte nedávno (možno tak 2 roky dozadu) vážila 43kg pri výške 179cm (BMI 13,4) a teraz 55g (BMI 17,2), takže som spokojná, ale ešte by to chcelo tak aspoň na 58 pribrať (pri tej mojej výške), ale aj takých 56 bude celkom OK
56kg bude u mňa BMI 17,5
58kg bude BMI 18,1
...ale ja som také "útle žieňa", mám si myslím aj také celkom ľahké malé kosti (aspoň tak mi to známi vravia , takže možno sa to už aj bude konečne blížiť tomu optimu
31.2 OBEZITA
JE NEJVYŠŠÍ ČAS NA ZMĚNU! je to tak ako to vidím a cítim keby sa kurva to telo uvedomilo a zbadalo, že lepšie jem a cvičím už pár mesiacov
neviem presne, lebo keď sme po dva a pol desaťročiach používania starej mechanickej komunistickej váhy kúpili novú, a tá sa po dvoch mesiacoch pokazila, tak nás to tak znechutilo že odvtedy váhu nemáme XD
ale ak to vezmem s odhadom hmotnosti pod ani nad ktorú som od 18tich nikdy nešiel, tak to bmi vychádza medzi 17.0 a 18.9, celá range bezpečne v podváhe, čo mi potvrdzuje že som odhadol vcelku presne =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tu vkladám jednu zo stránok, kde si môžete index zmerať Ide vlastne o pomer váhy a výšky.
Len chcem ešte upozorniť, že do 18 rokov a pri vyššom objeme svalovej hmoty je výsledok skreslený.
podla nich mám podváhu
za hodinu si idem dat pizzu a rum na oslavu... nuž... ja im verím.. keď môžem tak idem
Rozmedzie je 20-25
Ja mám 24.6
Skvěle! Podle BMI kalkulačky je vaše váha optimální k vaší výšce. A nic se na tom pravděpodobně nezmění, pokud budete (dál) zdravě jíst a cvičit. Gratulujeme!
58kg bude BMI 18,1
...ale ja som také "útle žieňa", mám si myslím aj také celkom ľahké malé kosti (aspoň tak mi to známi vravia , takže možno sa to už aj bude konečne blížiť tomu optimu
JE NEJVYŠŠÍ ČAS NA ZMĚNU!
je to tak ako to vidím a cítim keby sa kurva to telo uvedomilo a zbadalo, že lepšie jem a cvičím už pár mesiacov
ale ak to vezmem s odhadom hmotnosti pod ani nad ktorú som od 18tich nikdy nešiel, tak to bmi vychádza medzi 17.0 a 18.9, celá range bezpečne v podváhe, čo mi potvrdzuje že som odhadol vcelku presne =D