Prosím len žiadne vysnívané typy a ideály ... žite v realite nech nie ste sklamaní ...a môj je super celý taký nedokonalý aký je ..teda pre mňa dokonalý
ohohoo, pekny, 180+ cm, dlhsie vlasy, preferujem asi tmave, svetle oci, mily, vtipny, gentleman, inteligentny, multiinstrumentalista, filozof, s vkusom pre modu a aby mal rad piercingy a kerky a popr. aj nejake sam mal
Trent... 1.)The sole member of Nine Inch Nails and founder of Nothing records. 2.)The creator of all that is industral music. 3.)The most strangely seductive genius of our time. 4.) Sexiest man alive (or dead for that matter.) 5.) God
To sa nedá takto povedať. Ideálny partner je moje dievča. Neviem ako ju mám popísať, stačí, že sa mi pozrie do očí a ja som hotový. To je ten hlavný bod.
Taky, iny ako ostatni A teraz nemyslim iba vo vztahu ku mne, ale napriklad vcera som zazila jednu vec, ktora to neskutocne exempluje. Bola som na prednaske a niektore veci na prezentacii neboli poriadne vidno, lebo projektor.. No a vsetci nadavali samozrejme a uz nam isli oci vypadat a zrazu sa jeden chalan postavil a zhasol svetla a vsetko sme zrazu videli. Tak to bolo super Cize idealny chlap je ten, ktory nejakym sposobom vypadava z tej velkej masy a namiesto toho, aby nadaval, hlada riesenie. A teraz nehovorim, ze tu jedinu vec musi mat a teraz ked toto niekto spravi, tak je dokonaly, ale z takychto prkotiniek sa to u mna sklada
taka, ktoru by som potreboval citit a vidiet pri sebe a ktora by ma lubila aj keby som bol na dne a uplne out.
a uznavala ma aj keby som mal vela prace.
a mojkala ma aj keby som tak uzasne nevonal.
a psychicky ma podporovala ked mi raz na vsetko pridu a zabasnu ma aspon na stvrt storocia.
a ktora by nezmizla jak par mojich "kamosov", keby som zacal jazdit na starom zaporozci,
ktora by stala pri mne keby mi niekto ublizil a pomahala mi vsemozne na oplatku ublizovat zlym ludom,
a nehanbila by sa za mna kebyze pracujem v mekaci a pacilo by sa jej, kebyze v posteli pouzivam jazyk a odpisovala mi na moje lubostne listy,
a neopustila by ma, keby jej otec o mne zistil pravdu a verila mi, ze aj ja ju naprieqsetkemu lubim a hovorila mi o svojich snoch,
aby ma rozosmievala v smutku,
a najma kebyze ma jej kamka vidi s nejakou inou babou a ja by som jej potom tvrdil, ze to som nebol ja, tak aby mi doverovala a neopustila ma za taku prkotinu (bo ked toto staci na rozchod tak to neni skutocna laska)
pre mna je to moj priatel...ale to asi nieje nič neprekvapive..jednoducho,ked sa do niekoho zalubis tak sa stáva pre teba ideálnym...ja by som na nom nič nemenila, lubim ho tak jak je..
a ked už tak, tak dobre vyzera- pre mna je to taky prototyp krásy...zelené oči,hnedé vlasy, ramenááá, usmev , ale co je podstatnejšie, tak je naozaj super človek. nikdy som nestretla niekoho tak obetaveho a nápomocného...a mne sa na nom páči to,že ked niečo robí, tak to robí poriadne!...a ešte vela ineho, ale to by bolo nadlho..proste pre mna je ideal on. amen,
a k veci, takéto veci neriešim... nikdy som sa nezamyslala nad tym co vsetko by mal taky chlap mat a nemat... jednoducho, ked s niekym chodim a vyhovuje mi, vtedy je to dieal.. ideal je to ked mi extremne nevadia jeho nedokonalosti... a uplne idealneho chlapa by som encchela mat za nic na svete.
páči sa mi hlavne štruktura tváre - resp lebky, tmave vlasy (čierne aj hnede a ked sa o ne aj nejako staraju), uhrančivý pohlad - hlboky a idealne modre oči
čo sa oblečenia týka, milujem na chalanoch biele košele, polokošele, kožené naramky
a ked maju ešte dobrý parfém .....hmmmm
a vlastnosti: tak nemal by byť prilišne žiarlivy a obedzovať moju slobodu, mal by mi byť oporou v ťažkych situaciach, vedieť ma rozosmiať a niekedy ma aj chapať a hlavne rešpektovať
Musí z neho ísť charizma, niečo zvláštne, čo ho odlíši od všetkých ostatných...Nech nie je hlúpy, pozná gramatiku a neznášam keď je chlap vychudnutý.. :/ Nech nepoužíva trápne baličské frázy. Nemusí rozprávať vela, stačí málo ale k veci . Ďalej nenávidím, keď sa chlap lutuje..horšie od toho už nie je. Zbožňujem keď sa elegantne oblieka, pekne mužne vonia a široké plecia spokojnosť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
... ale všeobecne asi veselí a priateľskí ľudia, čo ti poviem
tak nie možno ideálny,ale taký s ktorým by ste najradšej boli.
k téme
isto nie taká akú máš profikovku
Stop trying so hard to be come truely great, you'll never be another Trent Reznor. ine brutalne vtipne definicie na » www.urbandictionary.com/define.php?term...
a dufam žeocenite moju važnosť naležite akos a na birdz patrí
Moj ideal , ak taka si ozvi sa !
» i.chzbgr.com/maxW500/7121944...
midnajtova idealna pratnerka
@midnight
A aký by mal byť? Hlavne by nemal klamať, neznášam alkohol, takže by som netolerovala nejakého čo rád pije.
Takže pravdovravný, čo nemusí alkohol a čo má ma rád
» goo.gl/oucCQ...
a uznavala ma aj keby som mal vela prace.
a mojkala ma aj keby som tak uzasne nevonal.
a psychicky ma podporovala ked mi raz na vsetko pridu a zabasnu ma aspon na stvrt storocia.
a ktora by nezmizla jak par mojich "kamosov", keby som zacal jazdit na starom zaporozci,
ktora by stala pri mne keby mi niekto ublizil a pomahala mi vsemozne na oplatku ublizovat zlym ludom,
a nehanbila by sa za mna kebyze pracujem v mekaci a pacilo by sa jej, kebyze v posteli pouzivam jazyk a odpisovala mi na moje lubostne listy,
a neopustila by ma, keby jej otec o mne zistil pravdu a verila mi, ze aj ja ju naprieqsetkemu lubim a hovorila mi o svojich snoch,
aby ma rozosmievala v smutku,
a najma kebyze ma jej kamka vidi s nejakou inou babou a ja by som jej potom tvrdil, ze to som nebol ja, tak aby mi doverovala a neopustila ma za taku prkotinu (bo ked toto staci na rozchod tak to neni skutocna laska)
a mala by vyzerat takto: » k36.kn3.net/taringa/1/3/2/6... to je secko, ja som skromny
a ked už tak, tak dobre vyzera- pre mna je to taky prototyp krásy...zelené oči,hnedé vlasy, ramenááá, usmev , ale co je podstatnejšie, tak je naozaj super človek. nikdy som nestretla niekoho tak obetaveho a nápomocného...a mne sa na nom páči to,že ked niečo robí, tak to robí poriadne!...a ešte vela ineho, ale to by bolo nadlho..proste pre mna je ideal on. amen,
páči sa mi hlavne štruktura tváre - resp lebky, tmave vlasy (čierne aj hnede a ked sa o ne aj nejako staraju), uhrančivý pohlad - hlboky a idealne modre oči
čo sa oblečenia týka, milujem na chalanoch biele košele, polokošele, kožené naramky
a ked maju ešte dobrý parfém .....hmmmm
a vlastnosti: tak nemal by byť prilišne žiarlivy a obedzovať moju slobodu, mal by mi byť oporou v ťažkych situaciach, vedieť ma rozosmiať a niekedy ma aj chapať a hlavne rešpektovať