Aký je váš najhorší školský predmet ktorý neznášate
Čaute, ktorý z predmetov vôbec nemusíte? môžte napísať aj konkrétny dôvod prečo práve ten. Či už ste na strednej alebo vysokej škole. Ja nenávidím Matiku, prosto budem sa učiť všetko len toto nie!
Nemčina!...hotová katastrofa v mojom prípade...nebudem sa ju učiť už len z princípu že ju nenávidím aj keď viem že by som z nej mohla mať na vysvečku aj 1. Ale moja nenávisť voči nej je väčšia.
teraz,ked uz mam len to,z čoho maturujem,tak znasam vsetko aj ked pred dejepisom mávam normálne uz krce.tam je to dost stresujuce,lebo posl.tri roky sme mali len taky lightový oničom dejepis a dostali sme inu profesorku teraz,ktora je super,ale vyzaduje ovela viac,nez mam povodne v zositoch,takze bolo co dobiehat.
a pred tym to bola milovana fyzika,ale to ma na tom najviac sralo to,ze profesorka si vyzadovala napisat do pisomky presne znenie definicie a všetko,čo nadiktovala.
Nemčinu = štyry roky na strednej, každý rok iná učiteľka, stále preberáme to isté, človek by povedal, že to už mám vedieť spamäti a ten jazyk mi nejde, zbytočne zabitý čas, vlečie sa to jako kráááva
Slovenčina = nebaví ma to, lebo veľa píšeme a nič z toho , nezapamätám si ani 1/4 ... a mám aj paranoidnú učiteľku, ktorá kričí po nás, aby sme boli ticho, keď je ticho v triede
Informatika a fyzika, predmety, ktoré aj keď som sa učila tri hodiny denne, tak som z nich bola vytretá ako poleno, síce som to naškrabala na celkom slušné známky, ale nevedela som reagovať na hodinách a mať v tom logický poriadok, všetko sa mi to plietlo, proste som bola v tom prototyp hlupane.
služby v cestovnom ruchu - lebo ma to vôbec nebaví, boa som sprostá keď som si vybrala odbor podnikanie v cestovnom ruchu, už od začiatku som vedela, že ma to tam baviť nebude.
Nemčina - hnusná učiteľka a neviem preložiť ani vetu
MATEMATIKA! prosto to je zlo najhrubšieho zrna, ale nie vtom žeby som ju nejak extra nevedel, ale hlavne to, že človek môže mať aj dobludu veci na pisomke, všetky vysledky dobre a drb trojka za to, že mi chýbajú dve skúšky , ktoré sme pri podobných príkladoch ani nerobili -.-
nehovoriac o tom že na písomkach máme aj veci, ktoré sa učíme na druhý deň a strašná irónia je toto: preberáme na hopdine zbrusu novú látku, niekto jej nechápe a "Ty si sa neučil!" prosto mi máme retardované hodiny, furt urobím nejakú zbytočnú chybu a furt sa to zhorší o minimálne dve stupne, takže preto ju totálne nenávidím. A učiteľka ignoruje ak niekto nechápe príklad, ani zadanie nevysvetľuje prosto si myslí, že všetci sú nejakí matematickí géniovia
Takže vzhľadom k tomu, že si neviem vybrať je ich viacej a to následovné: ekonomika, matika, ekológia, štatistika, účtovníctvo, hospodárske výpočty, tovaroznalectvo, dejepis. Vlastne celý rozvrh na tej škole vymrdanej
Fuha neviem pre mna najhorsi predmet je taky ktory vobec nechapem Takze jediny predmet ktory som vobec nepochopil bola Termomechanika. Dnes vdaka podobnemu nadvaznemu predmetu Klimatizacia a chladenie zacinam mat aspon aky taky obraz aj o termomechanike ale je to chabe stale.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
blé
lebo je to utrpenie
a slovenčinu
lebo máme super profesora
a pred tym to bola milovana fyzika,ale to ma na tom najviac sralo to,ze profesorka si vyzadovala napisat do pisomky presne znenie definicie a všetko,čo nadiktovala.
nemam ju rada, no napriek tomu ma strasne fascinuje
Ale raz sa mi podarilo mať aj 1 na vysvečku
Slovenčina = nebaví ma to, lebo veľa píšeme a nič z toho , nezapamätám si ani 1/4 ... a mám aj paranoidnú učiteľku, ktorá kričí po nás, aby sme boli ticho, keď je ticho v triede
je síce jeden, ktorému (zatiaľ) vôbec nerozumiem (SAMko), ale keby som ho pre to mala začať nenávidieť, neprospelo by to nikomu a ničomu
Anatomia. Kvoli vyucujucej a... je toho ENORMNE vela, zle sa to uci a... proste bez toho by bol moj zivot milionkrat krajsi
Jednak preto, že je to jediný povinný cudzí jazyk a jednak preto, že hodinová dotácia je vyššia, ako hodín slovenčiny (4 AJ, 3 SJL)
a dejepis
neviem sa rozhodnúť, čo je horšie....
aha, a ešte občianska... tak niečo z toho
Anglina-mala som ju vždy rada ale naša profesorka mi ju tak znechutila že dakujem pekne..
Nemčina - hnusná učiteľka a neviem preložiť ani vetu
nehovoriac o tom že na písomkach máme aj veci, ktoré sa učíme na druhý deň a strašná irónia je toto: preberáme na hopdine zbrusu novú látku, niekto jej nechápe a "Ty si sa neučil!" prosto mi máme retardované hodiny, furt urobím nejakú zbytočnú chybu a furt sa to zhorší o minimálne dve stupne, takže preto ju totálne nenávidím. A učiteľka ignoruje ak niekto nechápe príklad, ani zadanie nevysvetľuje prosto si myslí, že všetci sú nejakí matematickí géniovia
-nemam rada tu ucitelku, sa pojim ze dostane nejaky emocny zachvat kazdu chvilu
-ten jazyk sa mi nepaci
-v utorok 8a 9. hodina je fakrt zle nacasovanie
A ešte Organizácia zdravotníctva a Preventívne lekárstvo lebo sú nám v 1.ročníku len na viac na hlavu a tiež ma to veľmi nebaví... (ach)
Tak ale aspoň viem aký je rozdiel medzi alkoholikom a pijanom Aj keď oco si myslí, že to je to isté
+telesná,na ktorej už necvičíme.