Najprv som chcela pripomenúť, že tam patrí aj geografia, ale po novom vraj nie, aj keď na vysokých školách hej.. Nevermind. Matiku mám rada, bio je tiež v pohode, ale ostatné dva eeee som rada že prejdem z nich.
zbožňujem zaujímavé ale je, že k chémii a fyzike som si našla cestu až na vysokej škole. ja viem, logické ísť študovať niečo, čo vás nebaví... ale dnes som rada, našla som sa v tom určite viac, ako v humanitných...
Milujeeem tieto predmety a najviac biológiu a chémiu kiežby si ešte raz môžem vybrať strednú školu, tak hneď by som šla študovať za vedca alebo lekárku
Mám rád fyziku, chémiu, biológiu a zbožňujem keď z matiky dostanem lepšie ako 3 vtedy som úplne šťastný.. len to že na strednej biológiu nemáme (na ZŠ som z nej furt mal 2ku a to som sa neučil len si čítal látky lebo ma zaujímali) a fyziku nás učí učiteľ čo ju učí podľa mňa zle.. a na chémiu máme tak dobrú učiteľku že jej nemôžete nič poriadne povedať lebo vám povie že ste falošný človek a neviem čo ešte
aky? no ze chemiu som nikdy nechapal. biologia ma nikdy nebavila matiku sa mi nechcelo ucit a fyziku som neznasal. hold aky je vysledok? s chemiou a biologiou sa uz nestretam. s fyzikou a matikou ale denne pretoze to co studujem vychadza z fyziky, a matika je k tomu potrebna. teraz sa pytam kde sa stala chyba?
ze su potrebne
ale mali by ich studovat len ludia, ktorych to zaujima/naplna/vyznaju sa
(teda je jasne, ze kazdy potrebuje aspon zaklady matiky, ale to je tak vsetko)
matiku a geografiu som mala rada na strednej, na biológii ma bavila genetika a ľudské telo, chémia pokusy- vzorce a príklady som neznášala, fyzika som nemala rada celkovo s výnimkou optiky
vystudovala som fyziku, takze moj vztah k tomu predmetu je asi jasny... matika je samozrejmost, ale musim priznat, ze som s nou mala dost tazkosti, biolu som si dala ako piaty maturitny predmet a bola to uplna balada, chemia je skratka fajn (chcela som povodne kombinaciu fyzika-chemia, ale chemia sa mi nevosla do maturitneho rozvrhu, tak som od toho upustila)
Matematika a fyzika stoja nad všetkymy prirodnymi bez nich by nebola ani chémia ani biola ... už len kvôli tomu su fájn no a práve chémiu a biolu mám najradšej najmä bunkovu bio. a bio. človeka no a organicku chémiu
ako človek, ktorý sa s týmito predmetmi bude najbližšie roky dobrovoľne stýkavať do čo najväčšej miery si v sebe voči nim umelo budujem lásku, resp. snažím sa potláčať odpor
ale akože, fyziku najmenej obľubujem z tohto.
matematika je úžasná aj z nej maturujem
fyzika, chémia a biológia sú tiež veľmi top po matematike (a informatike) asi najlepšie z predmetov, ktoré sa učia všeobecne
ale tak ,každého baví niečo iné... ja napríklad neznášam filozofiu a dejepis, pretože pri nich zaspávam a nemčinu ._.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Biológia je mimoriadne zaujímavá.
Fyzika je tiež zaujímavá.
Chémia je v pohode.
ale nebavia ma teda
a ze si prajem bytv nich lepsia
@16 a moj učiteľ vie to čaro predať, ale nejako ma po tom aj tak nakoniec nič
ale mali by ich studovat len ludia, ktorych to zaujima/naplna/vyznaju sa
(teda je jasne, ze kazdy potrebuje aspon zaklady matiky, ale to je tak vsetko)
tým nechcem povedať, že ju nepovažujem za dôležitú a užitočnú, ani, že som z nej vytretá, len sa s ňou nechcem potýkať nad rámec nevyhnutného
ostatné ♥
a tie témy zaujímajú aj mna, ale nemôžem sa v živote venovať všetkému, tak či tak sa už venujem privela veciam.
matematika a fyzika , im som nikdy nerozumela
ale akože, fyziku najmenej obľubujem z tohto.
chémia je "od veci"
matika a fyzika sú jednoduché a super
Matematika a Fyzika hrôza des :/ nuda a matike ani nechapem :/
fyzika, chémia a biológia sú tiež veľmi top po matematike (a informatike) asi najlepšie z predmetov, ktoré sa učia všeobecne
ale tak ,každého baví niečo iné... ja napríklad neznášam filozofiu a dejepis, pretože pri nich zaspávam a nemčinu ._.