Volakedy som mal rad sci-fi, ale sa mi zda, ze sa uz vsetko vycerpalo a cele sa to len opakuje, obmenuje, alebo to zachadza do nepriatelnych extremov, kde to uz nema zmysel "fandit." Velakrat som mal chut pustit sa do niecoho volnejsieho, obycajnejsieho, ale zostalo to v rovine "ja chcem" a nie v rovine "ja urobim." Precital som si nejake spiritualne knihy (a.k.a. "rozvoj osobnosti"), ale skor ma to posunulo s ohladom na dnesnu kulturu a filozofiu k dezolacii, k rozkladu a upadku mojej osobnosti. Potom som skusal klasicke diela, co ma aj zaujimalo nejaky cas, ale potom ma to preslo. Mozno sa k tym veciam este vratim niekedy. Citam vylucne technicku literaturu a radsej pozeram filmy.
ja neviem
som si istá, že by som v každom žánri našla niečo super a niečo, čo je totálny odpad
a čítam, čo mi príde pod ruku, bez nejakého vyhraneného zamerania sa na žáner (ono aj tak je niekedy ťažké veci zaškatuľkovať)
Nie som ktoviaky citatwl z, ako dieta som precitla stvorciferny pocket knih, ale uz na to nemam.. Odhodlanie hlavne asi a nevidim dobre, co ma nepredstavitelne frustruje
Ale citam uz vlastne vyhradne len fantasy, z romanov/detektivok/fikcie vobec ma malokedy zaujme kniha len podla anotacie a obalky. Obcas este precitam nieco klasickejsie alebo velmi zname, co sa 'patri', to ale viac v anglictine/nemcine, an sa da.
A odborne knihy paradoxne citam najrychlejsie v dospelosti a najviac ma drzia, medicina/chemia/fyzika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
som si istá, že by som v každom žánri našla niečo super a niečo, čo je totálny odpad
a čítam, čo mi príde pod ruku, bez nejakého vyhraneného zamerania sa na žáner (ono aj tak je niekedy ťažké veci zaškatuľkovať)
Ale citam uz vlastne vyhradne len fantasy, z romanov/detektivok/fikcie vobec ma malokedy zaujme kniha len podla anotacie a obalky. Obcas este precitam nieco klasickejsie alebo velmi zname, co sa 'patri', to ale viac v anglictine/nemcine, an sa da.
A odborne knihy paradoxne citam najrychlejsie v dospelosti a najviac ma drzia, medicina/chemia/fyzika.