Kazdi foti rád lebo fotka = najjednoduchsia forma sebavyjadrenia , jednoduchsie ako namalovat obraz , ci skomponovat ariu a kedze sme vsetci " originalne osobnosti " tak radi fotime
@baggy fotka nie je len prist "cvkanut" odist... urobit dobru fotku, tak na to musis mat talent, stastny okamih, skusenosti... urobit fotku s pribehom a dusou vobec nie je take lahke ako vravis
Milujem fotenie, nech už je to čohokoľvek. Síce ešte nemám najvhodnejší foťák (ale aj ten robí divy) ale plánujem s i v budúcne kúpiť dobrú zrkadlovečku.
Nemám na mysli fotky pred zrkadlom, či len také bezduché fotenie. Ak niečo odfotím, má to pre mňa zmysel, niečo v tom vidím..
Milujem fotenie .. Tak sa dokážem vyjadriť ..Najradšej fotím VŠETKO a vlastne NIČ ...drobnosti z ktorých sa skladá môj život pre iných nevýznamné veci a pre mňa všetko ...a poprípade aj ľudí - momentky pre ktoré sa ma všetci zľaknú keď ma zbadajú z foťákom v ruke alebo umelecké ( viac menej depresívne) ...NO NEZNÁŠAM KEĎ FOTIA MŇA !! =P
@idea nepovedal som ze je to jednoduche ale urcite jednoduchie ako skomponovat hudbu alebo nakreslit obraz a ku tomu ... to co fotime nemusi byt dokonale pretoze vacsina foti kvoli sebe a nie kvoli druhym a uznaniu ... takze aj ked fotke niekedy chyba duch no a čo ? stale je to najjednoduchsia forma sebavyjadrenia a niekedy je to s tym duchom uz klišé
@baggy lenze teraz neviem ci sa bavime o tej istej fotke. Je "fotka" a "fotka" Ja hovorim o umeleckej fotografii, alebo o takej, ktora ma aspon nejaku tendenciu nou byt.
Fotka obycajna, pri ktorej sa niekto odfoti o zrkadlo..ano je to forma sebavyjadrenia, ale asi taka forma, ked niekto polozi na stôl dopitu flasu mineralky...
A absolutne nesuhlasim s nazorom, ze "uz s tym duchom" fotky je klise. Spravna fotka nieco vyjadruje, emociu, cas..atd.. To tak lahko nedocielis..
najkrajšie sú čiernobiele fotky, dokážu aj "obyčajnej" téme vniesť príbeh a čaro... Neviem síce prečo, no jednoducho to tak vnímam. O sebe tvrdím, že nemám fantáziu, ale keď čítam niektoré komentáre vyššie...
Fotenie, to je moje veľké hobby. Fotím rada, psy, kvety, ľudí, krajinu, proste fotím to, čo sa dá V budúcnosti sa tomu chcem venovať. Chcela by som byť fotografka
fotka je vyborna vec! Zamrazis cas, mozes sa na nu pozriet kedy chces.. co bolo, co sa vtedy dialo, atd... Ja robim skor fotomontaze, ale obcas si odfotim aj nieco "normalne" len tak pre seba.
Ja to beriem tak, tvoriva fotografia je nieco, ako ked si jednou nohou v realite a jednou v snoch. Padara... Vyborny konicek, i ked ide do penazi...
fotografia je pre mna forma viadrenia...viadrit pocit...pokusit sa mojimi fotkamy ludom nieco povedat,nieco naucit,nieco odkazat..a je uz len na nich ci to pochoipa..a ci uvidia na fotke to co maju...
fotografiu chcem studovat na vysokej skole..takze ma pre mna velmi velky vyznam...
zboznujem fotku ci uz byt za fotakom alebo pred nim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A odkedy denne počúvam technické parametre všetkých existujúcich nových modelov fotoaparátov, mám čoraz častejšie záchvaty úzkosti.
vyjebane analogy a ich kazivost
ale aj tak mam najlepsi fotak na svete, z ameriky dovezeny, kym ste ten nemali, tak neviete co je fotenie a nevyznate sa. koniec.
ale nemam co
a za cadcou som videla taky osamely strom na luke a presviedcam rodicov aby ma tam zobrali nech si ho odfotim.. neni to lahke
Nemám na mysli fotky pred zrkadlom, či len také bezduché fotenie. Ak niečo odfotím, má to pre mňa zmysel, niečo v tom vidím..
Fotka obycajna, pri ktorej sa niekto odfoti o zrkadlo..ano je to forma sebavyjadrenia, ale asi taka forma, ked niekto polozi na stôl dopitu flasu mineralky...
A absolutne nesuhlasim s nazorom, ze "uz s tym duchom" fotky je klise. Spravna fotka nieco vyjadruje, emociu, cas..atd.. To tak lahko nedocielis..
a potom polovicu z toho vymazem lebo to nevyjadruje moje emocie
ale v poslednej dobe mi chyba nejaka inspiracia...
Veľmi nie, nemám dobrý foťák a celkovo k fotografovaniu nemám nejaký vzťah..
Ja to beriem tak, tvoriva fotografia je nieco, ako ked si jednou nohou v realite a jednou v snoch. Padara... Vyborny konicek, i ked ide do penazi...
fotografiu chcem studovat na vysokej skole..takze ma pre mna velmi velky vyznam...
zboznujem fotku ci uz byt za fotakom alebo pred nim..