som s ním spokojná. dá sa s ním telefonovať a môžem posielať SMS.ky.... toto mi stačí.. sem tam si zahrám sudoku... ak niekde čakám... na iné veci mobil nevyužívam....
@jemino.... nerozumela som ti ani slovo ale..... mne stačí to čo mám... nemám starú tehlu.... len nevyužívam na plno všetky funkcie ktoré mám v mobile...
mala som dva dotykové, asi 4 normálne a jedno véčko
s dotykovými nemám nervy na smskovanie. vyklápací som doslova " roztrhla" a obyčajný mobil s dobrou pamäťovkou a výdržou batérie plne stačí hlavne že robím nesmierne účty na paušál @wladi
kupil som si W910i...myslel som ze ot bdue mmat na pocuvanie hudby...lenze pol roka na to so msi kupil ipod kedze ten mobil je totalne useless...lutujem ze som si hu kupil...nokie z Eckovej rady su podla mna jedny z naj
Mne dnes ukradli moj milovany slider... neviem ako bez neho prezijem... Ale mam okrem neho taky otacaci strasne super ale ked na tento som bola taka zvyknuta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Celkom fajn.
s dotykovými nemám nervy na smskovanie. vyklápací som doslova " roztrhla" a obyčajný mobil s dobrou pamäťovkou a výdržou batérie plne stačí hlavne že robím nesmierne účty na paušál @wladi
A hentie ostatné hovadiny by som nechcela, to sú šmejdy.
a toto: