prechodný shit po maminke? ja som mala vyše pol roka mobil s rozjebanou obrazovkou ktorý mi maminka rozdupla a nepoviem nan NIKDY že je to shit teraz je to môj "podnikatelský" mobil a kontakty mám na kryte napísané a prilepené
@lawey môjmu LG odišla úplne dotyková obrazovka, tak mi mamina do grécka poslala svoj SE Elm.. ale ked dojdem domov z grécka, idem si po nokiu asi lumiu 610, lebo s týmto nevydržím dlhšie ako musím
prednedavnom som predal HTC Desire, som na mojom starom SE k550i a cakam na Acer CloudMobile lebo mi pride ako jediny hardverom dokonaly...ale ked coskoro nepride dojdu mi nervy a kupim HTC One X
a Boston Orange, ale ten už viacmenej nepoužívam, lebo má puknutý displej a blbnú mi kontakty a foťák ale aj Boston Orange mám taký sentimentálny vzťah, lebo som ho mala asi 2-3 roky
Doteraz som asi rok mala samsung s-5230, ktorý síce slúžil, ale nebola som s ním spokojná. Pred 2 dňami som zakúpila HUAWEI U8560 Android a som maximálne spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Viac netuším.
ale s Hello Kitty nalepkou! ^_^
este som nedrzala 4 jadrove delo v rukach smiley:
pan televizor
a Boston Orange, ale ten už viacmenej nepoužívam, lebo má puknutý displej a blbnú mi kontakty a foťák ale aj Boston Orange mám taký sentimentálny vzťah, lebo som ho mala asi 2-3 roky