Mam jeden v oprave Aligator..... Nekupujte si ho nikdy mal by to byt odolny telegfon ale je to prd ani mi nemusel spadnut a začal sa kazit proste za trištvrte roka 3 krat v oprave a ešte sa semnu aj hadali jak blby a pritom porušili zmluvu lebo to malo byt opravene do 31 dni a už to budu na konci tohto mesiaca 2 mesiace čo je to tam takže im tam spravím riadny pičing.... fakt nekupujte si nikdy toho Aligatora....
Prestigio, mám od nich tablet aj mobil a nemám sa na čo sťažovať. Pomer cena-výkon dosť cool. Akurát na ne nikde nezoženiem obaly, lebo Taliani nikomu nechcú poskytnúť parametre a vyrábajú si vlastné kožené puzdrá, vrrr
druhý mám Sony, veľmi sa mi páčil dizajn prvých Xperií, aj celkom slušne vydržal, ale teraz už je senilný a nepamätá si kontakty, takže do neho vždy pred volaním treba klasicky vyťukať číslo
Je to šrot to poviem ...ale ako niesom materialista skorej by som investoval do PC/Ntb ako mať dáky sprostý apple za nekresťanskú cenu je podľa mňa zbytočné ..to že je v móde a nwm čo ma totálne nezaujíma
note 3 cca 2roky som spokojný + śom ho vykšeftoval gungel nový za zlomok ceny :3 @Tomi4050 hovorí ti niečo CAT B15 ? brat ho mal a niekde mu padol a display na šrot hlavne že mal byť tiež odolný
Lumia 930 a rozmýšľam, že spravím upgrade na 950, pretože mi na okraji prasklo sklo a vymeniť je možné len celý displej čo sa mi vzľadom k cene zrejme moc neoplatí...
@matthew322 samozrejme ze sa da vymenit aj samotne sklo, akurat to chce pevnejsie nervy a mozno kusocek skill ale za 5€ ho kupis na ebayi tipujem tak ako na vsetky ostatne lumie, k tomu youtube video a 2 hodky casu a mas to
@h8u Ja viem pozeral som návod konkrétne na tú 930. A dospel som k názoru, že pokiaľ by som sa do toho pustil tak by bol výsledný efekt ešte horší ako s tým rozbitým sklom... Ani v žiadnom servise to nechcú robiť, pretože výsledok nie je zaručený. Pokiaľ má niekto ten skill tak to možno spraví na 100% ale ja to rozhodne nie som...
Nokia lumia 535 Win 8.0 uz nikdy viac! Prvý rok v pohode ale teraz sa nedá nič stále seká, mrzne, odpája pripája sim kartu, sd kartu a pod pakotuleňoviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
windows 8.1 v mobile = hladký chod bez lagov..
Niečo od Gigabyte.
@Tomi4050 hovorí ti niečo CAT B15 ? brat ho mal a niekde mu padol a display na šrot hlavne že mal byť tiež odolný