neviem ale pocula som o tom ze to uvolnje endorfíny...vlastne aj v minulosti robili popustanie zilou kde sa zla krv dostala von podla nich ta zla krv mala na svedomi depresie takze mozno bude na tom nieco pravdy ze to uvolnuje endorfiny ....Ale mylim ze ked sa clovek zacne takto tyrat je to ziadost o pomoc aby mu pomohli lebo je len otazkou casu key by si nieco spravil
Kup si o cislo mensie topanky , nos ich cely den a vecer , ked sa vyzujes , tak ta ulava je najlepsi pocit na svete ....
A taky isty zmysel ma rezanie. Telo vylucuje nejaku latku (na nazov si nespomeniem ) , ktora ma take povznasajuce ucinky , je to taka prirodzena droga.....
A inak je to chore , rovnako , ako kazdy pseudosposob , ako v sebe vyvolat stastie a spokojnost.
že ten človek nevie zvládať emócie, hraničné situácie atď, trpí psychickou poruchou a mal by vyhľadať pomoc, respektíve by mu mala byť poskytnutá.. ale to je vyslovene taký jedinec, ktorý to skrýva a poškodzuje sa, pretože to tak viac- menej cíti, potrebuje to.
Keď si to už niekto či fotografuje, prizná.. prehlasuje o sebe, to je o inom.
Nechapala som, ako to niekto moze robit. Kym som nezacala tiez. Ale nakoniec asi po roku a pol som sa rozhodla natrvalo skoncit a zatial sa mi dari, uz nejakyx 5 mesiacov. Viem takyx ludi poxopit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Kup si o cislo mensie topanky , nos ich cely den a vecer , ked sa vyzujes , tak ta ulava je najlepsi pocit na svete ....
A taky isty zmysel ma rezanie. Telo vylucuje nejaku latku (na nazov si nespomeniem ) , ktora ma take povznasajuce ucinky , je to taka prirodzena droga.....
A inak je to chore , rovnako , ako kazdy pseudosposob , ako v sebe vyvolat stastie a spokojnost.
filip
@kikushenka Jo.
A sebapoškodzovanie nemám (respektíve neprevádzkujem, nie som predsa zakomplexovaný psychicky narušený jedinec).
Keď si to už niekto či fotografuje, prizná.. prehlasuje o sebe, to je o inom.
ale musia byť strašne zúfalí... no aj napriek tomu si nemyslím, že to je riešenie
alebo ma problemy (neodsudzujem)
dúfam, že mne sa také niečo nestane...buď si silná, že si prestala, alebo slabá, že si začala