Práve som mal zvláštnu príhodu v jednom business centre Idem si po chodbe a pozerám krásna kočka, tak asi 25 ročná, nádherné šatočky, sukňa taká jednoduchá a pozriem na nohy fakt chlpatšie ako mám ja. Pár sekúnd som stál a nechápal. Čo si o takom niečom myslíte? Je to v pohode podľa Vás?
prečo by to akože nemalo byť v pohode? ja som svojho času nosila unibrow, to by ťa asi rovno kleplo, keď takto reaguješ na pár chlpov na nohách
chlpy sú v pohode, je to prirodzené, máme ich aby nám nebolo zima, momentálne je v móde dávať si ich dole, mne sa tiež chlpy väčšinou nepáčia, ale keď ich nejaká kočke má, moja reakcia je skorej taká že je odvážna a má môj obdiv, než ''zabite to než to nakladie vajíčka''
ja neznasam ani chlapov, co maju prilis chlpate nohy, myslim taky uplny prales, pride mi to strasne neesteticke, nechapem preco na zenach su chlpy hnusne a na chlapoch pekne...
@riddler Nekecáme jej do toho, bol som zvedavý na názor širokej verejnosti (Birdzu) aký majú na to pohľad. 100 ľudí 100 chutí. Ale potom aj partner musí byť labužník.
@sisi092 Áno je to odvážne, taká silná a nezávislá žena je to určite. Načo sa podriaďovať ideálom. Ide tu skôr o tú estetiku lebo určite to nemá kvôli zazimovaniu lebo ide leto. A ak si aj pri tom "inde" myslím si, že taký typ ženy určite má aj tam pekný porast. Nekritizujem to je to každého vec. Ak sa jej to tak páči a cíti sa pohodlne budiš
@sushivo Ak sa človek pýta na názor nemyslím si, že je to ohováranie. Bol som zvedavý na reakcie iných. Nie je to bežná prax u žien a je to skôr výnimočné. Takže nevidím problém pri diskusií na túto tému.
sranda totok
akože áno, nie je to pekný pohľad, ale akože
ak žena nemá chlapa a je zima a teda nenosí oblečenie, ktoré by odhaľovalo nohy, na kieho oného sa bude holiť?
na nohách to nie je ani o hygiene ani o smrade, proste to nikomu nezavadzia
ale v lete resp pri nosení vecí, ktoré odhaľujú nohy by som to nemohla asi by som umrela .D
A nie, že by som bol nejako netolerantný alebo diskriminačný. Ale mám aj taký nepríjemný zážitok zo školy. Som mal asi 18 a išli sme s triedou na kupko. A holka si dala plavky a jak mala vlastne nohavičky tak z bokov smerom ku stehnám jak sú slabiny jej trčali asi také 5-6 cm chlpy, guče. Pre stereotypné mužské oko to nie je zrovna gurmánske. Samozrejme druhá spolužiačka jej požičala žiletku a vraj to dobre dopadlo. Ale ak to má rada budiš
od stužkovej asi do apríla som sa neholila a v kľude som potom na telesnej a všade zajebala tielko už len kvôli tomu, aby som nasrala tých, čo si myslia, že chlpy na ženské telo nepatria
proste snáď na každom ľudskom tele rastú chlpy a je len na danom jedincovi, ako s nimi naloží
Dojdite sa na mňa pozrieť, ležím vykydnutá na záhrade, mám mastné vlasy a neoholené odhalené nohy, zahrabaná som v noske a myslím, že som veľmi príťažlivá
súhlasím so @4
veľa sa hovorí o prirodzenej kráse, ale aj tak si každý predstavuje krásnu ženu ako dokonale oholenú a s perfektne upraveným obočím... ale to platí aj o chlapoch.
proste ja som za prirodzenosť. alebo lepšie povedané, nech každý nosí to, v čom sa najlepšie cíti.
Priznávam, že asi nič nenarobím s tým, že to na mňa nepôsobí zrovna ako lákavý fenomén, ale je to prirodzená vec a nemyslím, že by to bolo niečo odsúdenia-hodné. Rovnako ma to nijak nemotivuje k škatuľkovaniu danej osoby.
ako na jednej strane je to kazdeho vec, na druhej strane som raz isla vo vlaku a vedla sedela taka prirodnejsia zena v batikovanej sukni a sandaloch a ako si vylozila nohy tak mala uplne megadlhe chlpy a strasne ma z toho naplo
btw este ked som si neholila nohy tak casto, na ZS, ked som mala 13-14 (!!!!) sa mi raz smaili z eich nemam oholene akoze drbnuta spolocnost, neviem preco by este aj deti museli mat oholene nohy vkuse...teraz si smaozrejme holim kazdy druhy den nohy, lebo mi chlpy proste vadia, ale vtedy? a fakt nevidim rozdiel emdzi chlptou zenou a chlpatym muzom, sorry
@momoglamorous tiež som sa stretla v 13 rokoch s babami v tábore, ktoré sa smiali iným babám, čo nemali oholené nohy a boli v mojom veku. A ja som tiež vtedy nemala ešte oholené nohy A mala som v paži, však som mala len nejaké bledé chlpy, čo poriadne ani vidno neboli
@bloodypunk ako ja som nemala blede chlpy a le povedat 13 rocnej ze musi mat nonstop oholene nohy, je to iste ako jej povedat, ze sa ma pravidelne malovat...
ja som bola minule v drogerke a tam si kupovali 8 rocne dievcatka mejkap a ruž A ešte nie hocijaky že ako ja ked som mala 13 a isla som si kupit prvý krat daco že miss sporty lebo by i mattka viac nedala na take protiny..oni surovo kupovali drahy loreal..
@sisi092 vsak ale to je jasne, ze dievcatka sa o to zaujimaju a skusaju to, ale je ine vychadzat kazdy bozi den namachlena na ulicu mna napirklad tiez mama namalovala ked som mala 12 ale to len tak zo srandy na doma...ale neviem, kde si hento videla, lebo ja som sa s tym este nikdy nestretla u takeho nizkeho veku a este kupovat si same drahu kozmetiku, divne
@sisi092 ved nechapem, ktore dieta si vie v 8mich rokov kupit mejkap a ktory rodic toto povoli...nepoviem keby chceli nejaky lesk/balzam na pery, to je normalka, ale s niecim podobnym som s vazne nestretla, mne by prislo smiesne aj keby dajaka 13-15tka pouzivala drahu kozemtiku
@sisi092@momoglamorous Ako nechcem sa miešať do Vášho rozhovoru Ale tak podľa mňa je v pohode ak to kupovali, veď sú mladé chcú napodobňovať dospelé vzory pokiaľ to majú v rámci hry tak budiš. Ale aj tam sú isté hranice ale netreba zachádzať do extrémov. Iné by bolo ak by chodili stále zmachlené s úmyslom zaujať opačné pohlavie. To príde na nich v 11-13 rokoch čo mi je na smiech ak niekedy idem busom a vidím tie 13stky zmalované
@rocafella nie je to vobec v poriadku lebo boli uplne zmanipulovane a oblbnuté mediami a marketingovými ťahmi aby si to pokupili, ... ved to že su mlade maju osem nie 15 ...
@sisi092 Preháňaš. Pozeral som fotky aj rodinné aj iných ľudí. Ešte aj pred 40-50 rokmi sa proste skúšali takto baviť. Rúž a podobne. Nevidím spojitosť s médiami a marketingovými ťahmi lebo konkrétne s takým niečim nemajú ako prísť do styku. Logicky dieťa pozerá decké programy, rozprávky kde je reklama prispôsobená veku. O marketingu by sa dalo hovoriť keď nabehnú do Dráčika a chcú každú možnú kravinu ale určite nie pri tomto Mala si sa zo srandy spýtať, že načo im to bude
@rocafella aj moja mala sesternica chce napodobnovat, ale urcite nema umysly si kupovat najdrahsiu kozmetiku pre dospelych, proste kupila som jej balzam, ale nieco vhodne a taktiez som ju zo srandy namalovala, ale to boli tie detske malovatka, to este patri to tej normalnej miery
ja nahoodu tiez nemam nejake hrozne nohy v lete po par tyzdnoch takze som tak bola tiez vonku a v podstate by mi to nevadilo ale svrbii to ale obdiv ked tak vyjdu von ked je to extremne a nevadi im to.mozno to je soc.experiment, mozno fakt ide proti trendom alebo dovodov je miliooooon
@rocafella ja viem,ze vsetko take akoze normalne aale v tejto nebezp.dobe to fakt nie je ok ked sa male slecinky idu vyparadovat a minaju na to vreckove a neviem co.ved oni chodia von oblecene podla trendov a to nie je dobre. :ehm: musis to brat trochu vaznejsie ako len ze skusaju ruze a neviem co
@tasha5 Ja to darmo budem brat vážnejšie to je starosť rodičov, učiteľov a rodiny celkovo. Moje deti si budem vychovávať k rozumnejším hodnotám.
Inak zaujímavé je, že ja som mal zvláštne detstvo a nie som na neho najpyšnejší. Ale čo od 10-11 rokov som začal fajčiť (vplyv ulice a kamarátov), flákal som školu, bavil sa, veci do školy som si ani neprebaloval, kraviny som robil, Oni si kupovali rúže my sme si v 12 rokov kúpili basebalové palice s inými úmyslami. Proste žil som skôr uličný život ale našťastie v 14 rokoch som zmenil bydlisko, rodičia sa rozviedli a tak. A prospech sa mi zlepšil o 200%. A postupne som si uvedomil pravé hodnoty života. Ale vždy som sa stýkal s tými najhoršími sa dá povedať. Ale ja som bol ten čo ich krotil, snažil sa k lepšiemu usmerňovať. Zlotu som nikdy nerobil. A aj tak som kde som
@rocafella taak hlavne aby si to nebral ako priklad benev.vychovy ja som to vooobec neriesila ani v 13,14 nie este ako krpec .dobre ze si sa uvedomil potom husty zaciatok do zivota
@tasha5 Neviem či hustý ale tak nehanbím sa za to. Zlé som nerobil nič. Skôr horšie dopadli ľudia z partie a známy. Viem, že som mal 16-17 som volal s tým kamarátom jedným. Hovoril mi, že ako dopadli niektorý. Z jedného narkoman, druhý díler, tretí sedí, 4. v pohode on sa dal na šport a tak podobne. Ja som sa naštastie vtedy vyhol tomu ako oni začínali piť a húliť. Si pamätám ako som bol na základnej asi piatak a viem, že šiestaci chodili po triedach a vyberali z vodovodného kohúrika sitá. A potom pekne trávu na záchode v pohode. A keď si vezmeš mali asi 12 rokov.
@vitocorleone úprimne nechcem vedieť čo je to zač Ale to je skôr určené pre tie ženy, čo to obdivujú a uznávajú Lebo proste obdivovať niekoho že takto ide na ulicu ?
Ha,ha,háá.
Ja si neholím nič,aj kokot iba pred súložou.
V Taliansku je to estetika mužnosti,keď je muž chlpatý.Videl som tam nemálo týpkov,ktorí mali na hrudi takú džunglu,že ja-čo som pomerne kvalitne ochlpený-som si pripadal ako futbalista.
Vedecky-čím viac ochlpenia,tým viac testosterónu,hormónu mužnosti.
V krajinách,kde je kult mačov je to hrdosť.
Ha,ha,háá.
sama medzi taketo zeny patrim. stretla som sa uz s roznymi nazormi-niektori to vzali v pohode, nietori vyvalovali oci (mam na mysli hlavne niektore dievcata na zakladej)
myslim si ze je to kazdeho vec. nenutim nikoho aby sa mu moje nohy pacili, ale nech si sproste komentare typu-si normalna? toto nemyslis vazne!! nechaju pre seba.
ja tiez nekomentujem inym ludom nohy.
neholim si z dovodu, ze nechapem preco by som to mala robit. to akoze ja musim byt dokonale oholena, bez jedineho chlpku na sebe a chlapi si mozu chodit zarasteni ako opice? preco by si to oni mohli dovolit a ja nie? chlpy predsa nemusia znamenat len ze je to ,,skutocny" chlap. ked sa na to pozriem z inej strany, vlastne to znamena ze sa ten chlap o seba vobec nestara. nema potrebu sa ani trochu upravit, je lenivy oholit si tych par chlpkov co mu vytrcaju spod tricka.
@strangelady inac to je dobre chcela by som mat odvahu len tak sa pretrcat pred ludmi aby som im robila napriek
ale bohuzial od malicka som hrozne hanbliva, takze to robit nemozem
@janehonda bože ženy, vy musíte mať strašne komplexy z mužského pokolenia...prosím ťa, robíte si to samé a zvaľujete to na chlapov, ako keby sme my boli zodpovední za tie vaše priblbé ženské časopisy plné nedomyslených detinských povrchností...nos si na nohách čo chceš, je to na tebe...na spoločnosť nikdy nemusíš brať ohľad...len prosím ťa nepíš: lebo chlap za všetko môže...
@badsam neviem moc v mojich rokoch panicov nepoznám. Ale z tvojho kontextu mi vychádza, že ak si "po" už nemôžeš nikdy? Je to vekom, chorobou alebo si len po menopauze? Ale nechcem sa tu zaťažovať nezmyslami tak ani reagovať nemusíš Mier s tebou
@openmindedfreak nikde nepisem ze za vsetko moze chlap.
len mi pride hlupe, ze v spolocnosti su zeny co si neholia nohy casto odsudzovane (aj ked nie vzdy nahlas), zatial co u chlapov sa to povazuje za normalne
@openmindedfreak nie je to asi myslene tak "utocne" ako si to podal ty, ale zena vacsinou naozaj reaguje na vseobecnu mienku a mienku muzov, alebo si myslis ze kazda z nas uchvatne miluje gymnastiku v sprche kazdy druhy den a holenie si casti tela kde je to velmi osemetne? (ja sa stale hrozne bojim ze sa porezem...)
chcela som tym povedat, ze kedze zeny poznaju mienku chlapov, tak sa proste holit budu. maloktory muz by to naozaj respektoval ako jej rozhodnutie, keby sa rozhodla neholit sa. v spolocnosti je to vzite, muzi neoholene zeny beru ako opice z pralesa, takze sa zeny holia, zautomatizuju to a neriesia.
anyway ja sama nie som ziadny freak na chlpky, ano holim sa ale ked sa nestihnem niekedy alebo proste som chora tak sa kludne neholim aj tyzden a tak isto normalne to vnimam aj u partnera...nikdy som nastastie nemala ziadneho svahnuteho typka co by zabijal chlpky aj pohladom ale napriklad u posledneho ex, ten mi sam povedal ze uz raz mal skusenost so zenou co si moc neholila nohy a ze mu to prislo odpudzujuce. tak som si na to davala pozor ale to iste som vyzadovala aj od neho co sa tykalo brady, ktora sa zasa mne na nom nepacila. a ked sa viackrat za sebou stalo ze sa dlhsie neoholil tak som mu to narovinu povedala a bol pokoj.
@janehonda na to žiadnu extra odvahu netreba proste viem, že názor iných odzrkadľuje ich a nie mňa ale fajn, že tu toto fórum je, vypestujem si znova prales v podpaží a budem sa z neho tešiť celé leto :happy:
Lol, pred sto rokmi si pomaly nikto neholil nohy ani nič iné a nebol s tým problém čím nechcem povedať že z estetického hladiska sú chlpaté nohy super, ale je mi maksimálne jedno čo si kto holí alebo neholí
@willbebetter no vidíš, ja mám zasa permanentne na tvári strnisko, keď sa oholím, vyhádže sa mi celý krk, to sa skôr zvyknem na iných miestach holiť, ale tiež to nepreháňam...a týždeň neoholené nohy u ženy? príde mi to maximálne normálne...ale, vlastne je to jedno...každému sa páči niečo iné, skôr mi príde divné, že si niekto má potrebu holiť čokoľvek každý druhý deň...
k touto soms a chcela vyjadriť... ano okej že ako je nam emdiami a systemom diktovane že je to estetické, ale proste who cares... preventivne to oholím raz za čas ale absolútne nezdielam to nadšenie "ježiš den som sni neholila nohy to je hrozne už tam mam bodky?" a čo zabijem sa? nech tam mambodky aj tyzden... ked sa mi nechce proste prerušiť sprchu fakt nudnym a ošemetnym hoelnim nôh tka ju nepreruším. esteticka hodnota bezchlposti je rpeceňovaná
nenávidím všetky súčasti spoločnosti ktoré mi vopchali do hlavy že ženské nohy/iné časti tela majú byť dokonalo nechlpaté.
sa mi strašne páči ak si žena neholí nič a napriek tomu nemám odvahu učiniť tak sama, lebo už roky neviem preprogramovať časť mozgu, ktorá mi hovorí že chlpatá vyzerám zle.
mali by ste ma vidieť. patrím do klubu ekzémistov a momentálne mám na sebe asi 4 do chrasty rozškrabané miesta. najväčšie z nich je na lýtku. voľný čas trávim škrabaním sa, a momentálne sa väčšina škrabania presunula na nohy, lebo došlo leto a zvýšila som frekvenciu holenia. používam čerstvé žiletky namokro ako sa má, gély krémy hocičo a aj tak mám čierne bodky/čiarky z neoholiteľných chlpov a červené kopčeky zo zarastených a neoholiteľné strnisko,
a čoskoro príde leto. každé ráno si privstanem, aby som nevyšla medzi ľudí s o nič dlhšým strniskom ako je nutné. pri holení obídem všetky chrasty a rozškrabané miesta, ak sa nepodarí, tak sa proste pustí krv zase. celý deň si nohy budem škrabať. ak vojdem do bazéna začnú ma strašne štípať nohy a možno chytím nejakú infekciu ako vtedy, keď sa mi zapálili všetky miniatúrne ranky na tele a začali sa zväčšovať a hnisať.vlastne štípať budú aj keď sa spotím.
díky. fakt. nikto by nemal chcieť od nikoho iného, aby prechádzal týmto. takže nikto nemá právo vyjadrovať sa k cudzím chlpom.
Prečo keď tak moralizujete že to je druhého vec, je to obdivuhodné, prírodné. Tak ak máte potrebu ukazovať nohy v živote neholené prečo sa napríklad obliekate? Prečo nejdete hore bez? Prečo keď je leto a horúco chlapi idú bez trička a ženy nie? Prečo porovnávate nohy mužov a žien? Aj briadku si potom nechajte,vyholte hlavu, atď. Podľa mňa je holenie prirodzená súčasť starostlivosti ženy o seba lebo drvivá väčšina to robí preto aby sa samè dobre cítili a nie reči typu kvôli druhým musia. Veď každý si môže robiť čo chce...
Ja nenávidím na sebe chlpy a príde mi to úplne neestetické na žene ak má chlpy na nohách. Každá žena by mala mať podľa mňa oholené - nohy, podpazušie a intimne partie.
Ja si holím osobne aj ruky, pretože mám veľmi bledú pokožku a aj tie najbledšie chĺpky na nej pôsobili dosť tmavo.
Ale napríklad na mužoch sa mi nepáči ani brada, ani chlpy pod pazuchou a úplne sa mi hnusia chlpy na hrudi a chrbte. Je to môj osobný názor a nemyslím si, že ak chlap, chce byť mužný musí byť zarastený ako orangután - to je jedna z mála vecí, čo by som nedokázala na partnerovi akceptovať. - Z čoho vyplýva každý máme proste iný vkus a iný názor na ochlpenie.
A prosím vás nemoralizujte tu. A ty tiež Sisi. Sama stále neustále podliehaš módnym trendom - chceš byť chudá, krásne namaľovaná. A hladké vyholenie u žien je tiež už niekoľkoročný ale módny trend. Na chlpaté ženské nohy sa dívam ako na ženu oblečenú v zvonových nohaviciach a šuštákovej bunde s čelenkou cez čelo.
okrem hlavy nemám rada chlpy na žiadnej časti môjho tela, ale nenávidím holenie a keď nemusím, tak sa v home-mode neholím a ešte ďakujem bohu za relatívne bledé chĺpky, čo sa dajú na pohľad prežiť i na verejnosti a na dotyk... frajčo je zmierený, že má zo mňa občas juhoruského ovčiaka
@simka1311 Ako fajn je rozdiel chlap s oholenými nohami čo vyzerá jak bukvica a chlap jak môj bratranec čo je vymakaný, má 30 rokov, potetovaný, holohlavý a aj na nohe ma tetovanie tak si holí nohy alebo aspoň holil A u neho to je v pohode i keď sme si z neho robili občas prdel
@simka1311 ale su muzi co maju ledva dajake chlpy aj na nohach a na rukach a tak to je najlepsie, neznasam pralesy a ked sa mi nepacia pralesy na zenach, resp. sama sa holim, tak to iste sa mi asi bude pacit aj na muzoch, nie? lebo nechapem ak zena, co si holi cele povie, povie, ze chlapi chlpati byt mozu, alebo opacne, zena co sa neholi by chcela odchlpeneho chlapa alebo chlpaty chlap chce oholenu zenu, nedava to logiku
@momoglamorous veď hej, ani ja by som nemohla byť s tým pocitom ale chápeš, ako to myslím
proste keď sa nad tým tak zamyslíme, na jeden strane (u žien) to je žiaduce a u mužov to je úplne normálne
ako hej, ono to vyzerá dosť otrasne, keď si neoholená a ja by som tiež tak nemohla byť, ale ide o ten princíp no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
o estetike už tam hovoriť nejdem, ale kedysi sa ženy nemuseli holiť ani ..."inde"
chlpy sú v pohode, je to prirodzené, máme ich aby nám nebolo zima, momentálne je v móde dávať si ich dole, mne sa tiež chlpy väčšinou nepáčia, ale keď ich nejaká kočke má, moja reakcia je skorej taká že je odvážna a má môj obdiv, než ''zabite to než to nakladie vajíčka''
think outside the box!
@riddler Nekecáme jej do toho, bol som zvedavý na názor širokej verejnosti (Birdzu) aký majú na to pohľad. 100 ľudí 100 chutí. Ale potom aj partner musí byť labužník.
@sisi092 Áno je to odvážne, taká silná a nezávislá žena je to určite. Načo sa podriaďovať ideálom. Ide tu skôr o tú estetiku lebo určite to nemá kvôli zazimovaniu lebo ide leto. A ak si aj pri tom "inde" myslím si, že taký typ ženy určite má aj tam pekný porast. Nekritizujem to je to každého vec. Ak sa jej to tak páči a cíti sa pohodlne budiš
Ale proste...
Žena s chlpatými nohami?
Dosť škaredá predstava
v podstate @4
akože áno, nie je to pekný pohľad, ale akože
ak žena nemá chlapa a je zima a teda nenosí oblečenie, ktoré by odhaľovalo nohy, na kieho oného sa bude holiť?
na nohách to nie je ani o hygiene ani o smrade, proste to nikomu nezavadzia
ale v lete resp pri nosení vecí, ktoré odhaľujú nohy by som to nemohla asi by som umrela .D
proste snáď na každom ľudskom tele rastú chlpy a je len na danom jedincovi, ako s nimi naloží
veľa sa hovorí o prirodzenej kráse, ale aj tak si každý predstavuje krásnu ženu ako dokonale oholenú a s perfektne upraveným obočím... ale to platí aj o chlapoch.
proste ja som za prirodzenosť. alebo lepšie povedané, nech každý nosí to, v čom sa najlepšie cíti.
@skvrnka kde mám tú vodku?
ooo, vikingska kralovna dlhosrsta
ííi
ja som bola minule v drogerke a tam si kupovali 8 rocne dievcatka mejkap a ruž A ešte nie hocijaky že ako ja ked som mala 13 a isla som si kupit prvý krat daco že miss sporty lebo by i mattka viac nedala na take protiny..oni surovo kupovali drahy loreal..
ach chora doba... naco im to bude.
Inak zaujímavé je, že ja som mal zvláštne detstvo a nie som na neho najpyšnejší. Ale čo od 10-11 rokov som začal fajčiť (vplyv ulice a kamarátov), flákal som školu, bavil sa, veci do školy som si ani neprebaloval, kraviny som robil, Oni si kupovali rúže my sme si v 12 rokov kúpili basebalové palice s inými úmyslami. Proste žil som skôr uličný život ale našťastie v 14 rokoch som zmenil bydlisko, rodičia sa rozviedli a tak. A prospech sa mi zlepšil o 200%. A postupne som si uvedomil pravé hodnoty života. Ale vždy som sa stýkal s tými najhoršími sa dá povedať. Ale ja som bol ten čo ich krotil, snažil sa k lepšiemu usmerňovať. Zlotu som nikdy nerobil. A aj tak som kde som
teda ona by už moja priateľka nebola.
teda ona by sa ňou ani nestala.
Ja si neholím nič,aj kokot iba pred súložou.
V Taliansku je to estetika mužnosti,keď je muž chlpatý.Videl som tam nemálo týpkov,ktorí mali na hrudi takú džunglu,že ja-čo som pomerne kvalitne ochlpený-som si pripadal ako futbalista.
Vedecky-čím viac ochlpenia,tým viac testosterónu,hormónu mužnosti.
V krajinách,kde je kult mačov je to hrdosť.
Ha,ha,háá.
myslim si ze je to kazdeho vec. nenutim nikoho aby sa mu moje nohy pacili, ale nech si sproste komentare typu-si normalna? toto nemyslis vazne!! nechaju pre seba.
ja tiez nekomentujem inym ludom nohy.
neholim si z dovodu, ze nechapem preco by som to mala robit. to akoze ja musim byt dokonale oholena, bez jedineho chlpku na sebe a chlapi si mozu chodit zarasteni ako opice? preco by si to oni mohli dovolit a ja nie? chlpy predsa nemusia znamenat len ze je to ,,skutocny" chlap. ked sa na to pozriem z inej strany, vlastne to znamena ze sa ten chlap o seba vobec nestara. nema potrebu sa ani trochu upravit, je lenivy oholit si tych par chlpkov co mu vytrcaju spod tricka.
@strangelady inac to je dobre chcela by som mat odvahu len tak sa pretrcat pred ludmi aby som im robila napriek
ale bohuzial od malicka som hrozne hanbliva, takze to robit nemozem
je to neestetické ale je mi to jedno, na iných ženách mi to neprekáža a verím na yettiho
len mi pride hlupe, ze v spolocnosti su zeny co si neholia nohy casto odsudzovane (aj ked nie vzdy nahlas), zatial co u chlapov sa to povazuje za normalne
chcela som tym povedat, ze kedze zeny poznaju mienku chlapov, tak sa proste holit budu. maloktory muz by to naozaj respektoval ako jej rozhodnutie, keby sa rozhodla neholit sa. v spolocnosti je to vzite, muzi neoholene zeny beru ako opice z pralesa, takze sa zeny holia, zautomatizuju to a neriesia.
anyway ja sama nie som ziadny freak na chlpky, ano holim sa ale ked sa nestihnem niekedy alebo proste som chora tak sa kludne neholim aj tyzden a tak isto normalne to vnimam aj u partnera...nikdy som nastastie nemala ziadneho svahnuteho typka co by zabijal chlpky aj pohladom ale napriklad u posledneho ex, ten mi sam povedal ze uz raz mal skusenost so zenou co si moc neholila nohy a ze mu to prislo odpudzujuce. tak som si na to davala pozor ale to iste som vyzadovala aj od neho co sa tykalo brady, ktora sa zasa mne na nom nepacila. a ked sa viackrat za sebou stalo ze sa dlhsie neoholil tak som mu to narovinu povedala a bol pokoj.
sa mi strašne páči ak si žena neholí nič a napriek tomu nemám odvahu učiniť tak sama, lebo už roky neviem preprogramovať časť mozgu, ktorá mi hovorí že chlpatá vyzerám zle.
mali by ste ma vidieť. patrím do klubu ekzémistov a momentálne mám na sebe asi 4 do chrasty rozškrabané miesta. najväčšie z nich je na lýtku. voľný čas trávim škrabaním sa, a momentálne sa väčšina škrabania presunula na nohy, lebo došlo leto a zvýšila som frekvenciu holenia. používam čerstvé žiletky namokro ako sa má, gély krémy hocičo a aj tak mám čierne bodky/čiarky z neoholiteľných chlpov a červené kopčeky zo zarastených a neoholiteľné strnisko,
a čoskoro príde leto. každé ráno si privstanem, aby som nevyšla medzi ľudí s o nič dlhšým strniskom ako je nutné. pri holení obídem všetky chrasty a rozškrabané miesta, ak sa nepodarí, tak sa proste pustí krv zase. celý deň si nohy budem škrabať. ak vojdem do bazéna začnú ma strašne štípať nohy a možno chytím nejakú infekciu ako vtedy, keď sa mi zapálili všetky miniatúrne ranky na tele a začali sa zväčšovať a hnisať.vlastne štípať budú aj keď sa spotím.
díky. fakt. nikto by nemal chcieť od nikoho iného, aby prechádzal týmto. takže nikto nemá právo vyjadrovať sa k cudzím chlpom.
ale tak ako zene mi je jedno ci maju ine oholene nohy ale aj tak je to humus
Ja si holím osobne aj ruky, pretože mám veľmi bledú pokožku a aj tie najbledšie chĺpky na nej pôsobili dosť tmavo.
Ale napríklad na mužoch sa mi nepáči ani brada, ani chlpy pod pazuchou a úplne sa mi hnusia chlpy na hrudi a chrbte. Je to môj osobný názor a nemyslím si, že ak chlap, chce byť mužný musí byť zarastený ako orangután - to je jedna z mála vecí, čo by som nedokázala na partnerovi akceptovať. - Z čoho vyplýva každý máme proste iný vkus a iný názor na ochlpenie.
A prosím vás nemoralizujte tu. A ty tiež Sisi. Sama stále neustále podliehaš módnym trendom - chceš byť chudá, krásne namaľovaná. A hladké vyholenie u žien je tiež už niekoľkoročný ale módny trend. Na chlpaté ženské nohy sa dívam ako na ženu oblečenú v zvonových nohaviciach a šuštákovej bunde s čelenkou cez čelo.
úžasné , prirodzené, naturálne, prečo by ženy mali byť hladké keď muži môžu byť chlpatí.
načo sa sprchovať pot ej tiež prirodzený aj všetko nčo koža vylučuje načo to odstraňovať ked je to všetko take prirordzene naturalne.
lol
ale inak všeobecne chlpaté nohy u žien - nie
Ale btw raz som videla chlapa s oholenymi a prislo mi to divne
proste keď sa nad tým tak zamyslíme, na jeden strane (u žien) to je žiaduce a u mužov to je úplne normálne
ako hej, ono to vyzerá dosť otrasne, keď si neoholená a ja by som tiež tak nemohla byť, ale ide o ten princíp no