Preboha, veď to sú pre mňa sväté obrázky. Neuveriteľne ich uznávam a teší ma, že je o ne konečne záujem, ako sa patrí. A viem, že ich miluje aj @thiness
ja comic books citam odmalicka doteraz..zacal som spider-manom, neskor som presiel na avengers, f4, x-men, ghost rider, potom bloodrayne (podla hry), no a klasika ako kacer donald a podobne
nejak som si ten komiksový boom nevšimol.... a viem že kedysi som ich chcel čítať a bol problém ich zohnať.... teraz keď viem kde brať originály tak neni čas
Káčera Donalda som čítal pravidelne....ani som nedýchal.
@1 ja ich tiež milujem hlavne keď tam povedia 私は車がある a druhý mu na to odpovie 私も車を持って a prvý mu na to odpovie 私はより良い車を持って ale druhý sa nedá a odpovie スケートは車ではありません
v každom pripade som chceu poznamenať, že som vždy milovala komixy. rástla som s francúzskymi a belgickými (kde sú mimo iné zaradené medzi druhy umenia, čo je svetovou raritou), vždy, keď som sa ocitla vo fr. domácnosti, tak ma od Astérixa a Don Jon neodtrhli. a sama sa snažím spraviť si zbierku Astérixa, čož je dosť náročné, keďže to chcem mať po fr a u nás sa dá zohnať len po česky alebo anglicky
a mám rada veci od Alana Moora. to je pán najväčší.
Ale inak, mam ich celkom rad, a tesi ma ze sa dostavaju do povedomia spolocnosti... a stale si myslim, ze nech Moore pise dobre na komiks I kill giants sa nic nechyta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» comic.naver.com/webtoon/detail....
@1 ja ich tiež milujem hlavne keď tam povedia 私は車がある a druhý mu na to odpovie 私も車を持って a prvý mu na to odpovie 私はより良い車を持って ale druhý sa nedá a odpovie スケートは車ではありません
v každom pripade som chceu poznamenať, že som vždy milovala komixy. rástla som s francúzskymi a belgickými (kde sú mimo iné zaradené medzi druhy umenia, čo je svetovou raritou), vždy, keď som sa ocitla vo fr. domácnosti, tak ma od Astérixa a Don Jon neodtrhli. a sama sa snažím spraviť si zbierku Astérixa, čož je dosť náročné, keďže to chcem mať po fr a u nás sa dá zohnať len po česky alebo anglicky
a mám rada veci od Alana Moora. to je pán najväčší.
americké hero komixy ma okrem Batmana nebavia.
ale komix ako žáner je úžasná vec. a Red Meat!!!
a komixy mam celkom rada.
Ja som si ten hype okolo všimla až tak posledných pár mesiacov, ale inak. Vyrastala som na tom, no.
Ale inak, mam ich celkom rad, a tesi ma ze sa dostavaju do povedomia spolocnosti... a stale si myslim, ze nech Moore pise dobre na komiks I kill giants sa nic nechyta