Aký máte názor na ľudí, ktorí nedajú zaočkovať svoje dieťa?
Ahojte,
najčastejšie sa stretávam s negatívnymi názormi na takých ľudí, aké sú tie vaše? Odsudzujete ich alebo vám je to jedno?
Poznáte prípady, kt. priniesli nevýhody v prípade očkovania/neočkovania?
Dáte raz zaočkovať svoje dieťa?
Chápem, že to robia s dobrým úmyslom, ale @2 . okrem iného to nie je len ich osobné rozhodnutie, ale dotýka sa celej spoločnosti, lebo kolektívna imunita je tým narušená a ohrození sú aj tí najzraniteľnejší, ktorí zaočkovaní (ešte) nemohli byť
@gnomeslayer no vies ak ma clovek fyzicky aj psychicky vsetko naporiadku a ma zdravu stastnu rodinu tak ho ani nenapadne niecomu takemu verit ale ked je nepodareny magor a rodina mu umiera na vsemozne choroby ako na beziacom pase tak uz si az taky isty nie je nicim a je mi jedno ze ma tu bude este viac ludi teraz neznasat za toto ...no ja deti mat nebudem takze mi to vlastne moze byt uplne jedno ako to je alebo neni
rada by som sa o tom pobavila s nejakym nestrannym medikom,farmaceutom, imunologom, kedze mam malo info a v mojej rodine su ludia,co neockovali svoje deti... sice ich nazor by to nezmenilo,ale aspon by som uz mala nejake podlozene argumenty
Deti by sa jedoznačne mali dať zaočkovať, i keď niektoré očkovania sa časom prestávajú robiť ako napríklad očkovanie proti tuberkulóze, ale to iba vtedy keď výrazne klesne výskyt alebo ochorenie vymizne.
Nechapem ludi ktori odmietaju akekolvek ockovanie, no na druhej strane poznam pripad kedy to dietatu ktore bolo zaockovane velmi skoro dost ublizilo a nikdy nebude moct samostatne fungovat. Takze neviem povedat jednoznacnu odpoved, neni som proti ale (aj ked som neni odbornik) si myslim ze by sa to nemalo silit v niektorych pripadoch
@midnight No, ono tomuto neočkovaciemu trendu prepadajú hlavne hlúpe celebrity, napríklad idiot Robo Papp a jemu podobní. Vieš lebo oni si možú dovoliť zaplatiť tie pokuty čo dostanú od štátu a pojisťovne, že svoje dieťa odmietli dať zaočkovať alebo utečie niekam do zahraničia. Obyčajní luďia radšej to dieťa dajú zaočkovať než by mali platiť vysoké pokuty a čeliť sociálke
čoskoro príde doba, že kto sa nedá očípovať a zaočkovať, toho zabijú ako prašivého psa, Nový poriadok sveta NWO, definitívne ovládne ľudstvo a zotročí ho...
zaplaťpánboh iba na chvíľu...
@rheiaa
čo moja, niečo ti nepasuje, zvykaj si, že sú aj ľudia, ktorí nesúhlasia s vrahmi a tak je to aj s potratmi, manželstvami buzerantov a lesieb a pod.......
@bebekex Presne to isté by som rada spravila aj ja, pretože mám pocit, že v tejto téme sú dva tábory, kt. si idú svoje a ja chcem vedieť čo najviac nestranných info.
A presne. Tiež mám v rodine také malé deti, ktoré nie sú zaočkované. A vôbec netuším, čo spravím, keď budem mať svoje. To im ho budem ukazovať len cez foto alebo čo?!
Je to nepríjemne hlavne kvôli tomu, ako tu už bolo spomenuté- nejde o individualitu, ale kolektivitu, ak bude neočkovaných detí pribúdať. Čo mam z okolia pocit, že je takých prípadov už dosť.
Kamaratka študuje medicínu a keď som sa jej na to opýtal a poslal som jej dokonca video nejakého drblého doktora, ktorý bol proti očkovaniu, tak mi povedala, že je z neho veľmi smutná a nechápe ako také niečo môže hovoriť a že očkovať rozhodne treba...a nemyslím, že by ju už platil Soros
možno ešte jedným dychom dodám, že možno aj očkovať treba vedieť, ale to je tak asi so všetkým
neviem zaujat jednoznacny postoj, aj tym ktori su proti ockovaniu je jasne ,ze ockovanie malo svoj vyznam ale problemom je ,ze zrejme to moze mat vedlajsie ucinky.
Z informacii, ktore mam k dispozicii teraz, by som svoje dieta chcel mat zaockovane. A ano, ockovanie moze mat nejaky negativny dopad na cloveka. A je tiez mozne, v pripade, ze ma naozaj negativny dopad na cloveka, ze to bude klucom k niecomu, co bude treba vyriesit niekedy v buducnosti. Ale nazory lekarov by ma definitivne neodradili od skumania v roznych uhlov a sposobov. Lekari sa predsa uz tolkokrat mylili a v tolkych veciach, ze mi ako uplne hodnoverni v otazkach zivota vobec nepripadaju. Mozno vedia pomoct cloveku v par drobnych veciach, ale zvacsa je ich pristup je hlupy, invazivny a neuveritelne sebavedomy. "Lekari su ludia, ktori pchaju lieky, o ktorych nic nevedia, do ludi, o ktorych vedia este menej."
@rheiaa
nezakladaj fóra, keď sa vysmievaš z diskutérov, je to neúctivé, cynické a napovedá to niečo o tvojej inteligencii...
ďalej sa nebudem vyjadrovať!
@2 !!
Niektoré matky si myslia, že pôrodom zo seba vytlačili aj titul z imunológie a potom sa rôzne už eradikované choroby opäť vracajú. Nesúhlasím s tým, aby o takýchto veciach rozhodovali sami rodičia a prinajmenšom by za neočkovanie mali platiť pokuty.
Toto je jedna z vecí, čo ma vie naozaj nasrať.
Jedno mi to urcite nie je a nikomu by nemalo byt, kedze sa to tyka kazdeho z nas a aj nasich buducich pokoleni. Ale myslim, ze nadavanim ludom do idiotov a kktov cesta ku zmene nazoru a pohladu nevedie, skor ich len viac utvrdi vo svojej pravde. Chce to velku davku trpezlivosti s takymito ludmi.
sú choroby ktoré sa vdaka očkovaniu už nevyskutujú,napr variola-pravé kiahne
čo ale neznamená že očkovanie nemože mať u niektorých detí aj negatívne vedlajšie účinky
Takých ľudí chápem a rešpektujem ich názor, pretože je veľa prípadov, kedy malo očkovanie katastrofálne následky a to sa odzrkadlí aj na rozhodovaní rodičov. Ale ja by som svoje deti očkovať dala, pretože viem, že sú ochorenia, ktoré sa môžu do populácie vrátiť, ak sa proti nim nebude očkovať.
@redchevrolet Čítala som o prípadoch, kedy po podaní vakcíny dieťa začalo stále spať, nebolo schopné normálne fungovať, nič robiť + nejaké iné problémy neurologického charakteru, ochrnutie @vsakpredsajaa Ďakujem
@redchevrolet moja kamarátka má syna ktorý bol normálny živý chlapec a po vakcíne mu už len tečie slina po brade, nech mi nikto nehovorí že sú to konšpiračné pičoviny!!!
Btw v Nemecku, Anglicku a kope ďalších štátov očkovanie nie je povinné (iba odporúčané v G , 10% detí v Nemecku je nezaočkovaných, je tam epidémia? Zdá sa ti že sa tam vrátil mor?( áno aj taký týpek sa našiel čo mi tvrdil že sa bez očkovania vráti mor) nie! Vo Francúzsku sú povinné 3 vakcíny!! TRI! U nás na Slovensku vieš kolko? 13!!! Kto z Európy má viac povinných vakcín ako Slováci??? NIKTO! Ani jebnutí Rumuni!
Proste my máme najviac povinných vakcín, najhoršie sankcie ak medáš dieťa zaočkovať, a akp vidieť v tomto fóre ľudia sú hysterickí ako naše babky pri slove marihuana. Prijebaní Slováci
Ak budem mať dieťa, určite ho dám zaočkovať.
Odsudzujem ohrozenie svojho dieťaťa aj celej populácie ak niekto nezaočkuje svoje dieťa, schvalujem pokuty a dokonca by som ich aj zvýšila.
A áno bohužiaľ som počula už o pár prípadoch kedy rodičia trpko oľutovali nezaočkovanie dieťaťa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
.. ci odsudzujem by som ich za tu nezodpovednost - nie len voci ich dietatu, ale celej spolocnosti - vystahovala niekam doprec
(hádajte na aké iné skupiny ľudí ešte tento opis platí )
zaplaťpánboh iba na chvíľu...
čo moja, niečo ti nepasuje, zvykaj si, že sú aj ľudia, ktorí nesúhlasia s vrahmi a tak je to aj s potratmi, manželstvami buzerantov a lesieb a pod.......
A presne. Tiež mám v rodine také malé deti, ktoré nie sú zaočkované. A vôbec netuším, čo spravím, keď budem mať svoje. To im ho budem ukazovať len cez foto alebo čo?!
Je to nepríjemne hlavne kvôli tomu, ako tu už bolo spomenuté- nejde o individualitu, ale kolektivitu, ak bude neočkovaných detí pribúdať. Čo mam z okolia pocit, že je takých prípadov už dosť.
BB
možno ešte jedným dychom dodám, že možno aj očkovať treba vedieť, ale to je tak asi so všetkým
nezakladaj fóra, keď sa vysmievaš z diskutérov, je to neúctivé, cynické a napovedá to niečo o tvojej inteligencii...
ďalej sa nebudem vyjadrovať!
Niektoré matky si myslia, že pôrodom zo seba vytlačili aj titul z imunológie a potom sa rôzne už eradikované choroby opäť vracajú. Nesúhlasím s tým, aby o takýchto veciach rozhodovali sami rodičia a prinajmenšom by za neočkovanie mali platiť pokuty.
Toto je jedna z vecí, čo ma vie naozaj nasrať.
» www.sprievodcaockovanim.sk/caste-otazky-o-...
čo ale neznamená že očkovanie nemože mať u niektorých detí aj negatívne vedlajšie účinky
Ake katastrofalne nasledky?
@vsakpredsajaa Ďakujem
Btw v Nemecku, Anglicku a kope ďalších štátov očkovanie nie je povinné (iba odporúčané v G , 10% detí v Nemecku je nezaočkovaných, je tam epidémia? Zdá sa ti že sa tam vrátil mor?( áno aj taký týpek sa našiel čo mi tvrdil že sa bez očkovania vráti mor) nie! Vo Francúzsku sú povinné 3 vakcíny!! TRI! U nás na Slovensku vieš kolko? 13!!! Kto z Európy má viac povinných vakcín ako Slováci??? NIKTO! Ani jebnutí Rumuni!
Proste my máme najviac povinných vakcín, najhoršie sankcie ak medáš dieťa zaočkovať, a akp vidieť v tomto fóre ľudia sú hysterickí ako naše babky pri slove marihuana. Prijebaní Slováci
Odsudzujem ohrozenie svojho dieťaťa aj celej populácie ak niekto nezaočkuje svoje dieťa, schvalujem pokuty a dokonca by som ich aj zvýšila.
A áno bohužiaľ som počula už o pár prípadoch kedy rodičia trpko oľutovali nezaočkovanie dieťaťa.