manželstvo je momentálne najlepší spôsob ako právne ošetriť isté náležitosti, bez ktorého je spolužitie trochu zložitejšie...that's all (a ešte za to dostanem One ring the rule him )
nechcem prerúšať rozhovor či čo to je, ale keďže je to fórum..
ja tvrdím, že by som sa kľudne aj teraz vydala, keby niekto chcel je to strašne pekné a podľa mňa to nie je len o papieri.
Chcem a nemyslím si, že je to len o papieri. Dosť sa teším na to plánovanie a určite sa to dá aj s menším rozpočtom. Ale bude to v lese, so živou hudbou a s tortou bez fondánu! :happy:
raz sa chcem vydat, ale to neznamena, ze si nemyslim, ze svadba nie je zbytocne draha zalezitost, akosi nevidim zmysel robit obrovsku dedinsku zabavu. pre mna je svadba o mne a mojom nastavajucom, nepotrebujem do toho tahat nase rodiny, max. najblizsich clenov a velmi blizkych priatelov, potom ist s nimi na slavnostny obed/veceru a cau.
ja sa kludne na to dám (ožením), ak nájdem pre mňa tú pravú (rozumieť niekoho o kom si budem myslieť že je fakt úžasná a budem si s ňou vedieť predstaviť zvyšok života) ... nerobí mi táto ceremónia problém aj tak by to rodiny nakoniec očakávali a teoreticky by sme z toho vedeli urobiť aj nejakú párty na taky dosť zábavný a uvolnený spôsob tak prečo nie (musí byť aj kreatívna ako ja ... takže určite hej, prečo nie
raz chcem svadbu...ale chcem aby bola podla nas.. aby sa nam do toho nikto nestaral.. aby to nebolo z povinnosti a tak proste mne sa to paci ako gesto.
a ci budem chciet velku alebo malu bohvie... ale bude moja a nechcem tam nikoho kto z nej nebude nadseny
Chcem sa vydať, ale určite nechcem "byť nevestou svojho princa". Chcem byť v roli manželky, lebo manželka, to je pojem, nie nejaká priateľka, frajerka... To je asi tak všetko. Inak ma svadba, šaty ani také tie romantické veci okolo toho nezaujímajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale neviem no..tak zeby som sa vydavala za hrobara ? To je desive..kuknem do snara
lebo tak sme sa vcera dohodli
my sa pôjdeme zobrať do Vegas :-S
ja tvrdím, že by som sa kľudne aj teraz vydala, keby niekto chcel je to strašne pekné a podľa mňa to nie je len o papieri.
na takýto účel by som zaviedla registrované partnerstvá, aj homosexuálom.
do manželstva vstúpiť chcem, niekedy v budúcnosti, keď budem chcieť aj vlastnú rodinu - o tom to je
a ci budem chciet velku alebo malu bohvie... ale bude moja a nechcem tam nikoho kto z nej nebude nadseny