že nevedia ako inak zaujať... (hoci viem si predstaviť hlboko umelecké fotky, kde by kúštik odhaleného tela až tak neprekážal... ale to je iná kategória)
ako, preco nie ? ak su tie fotky umelecky dobre, potesia oko ... ja mam tiez zopar takych, ktore sice vznikli neplanovane, ale nie su ani zverejnene
a potom pytas sa co si myslime o foteni, a hned prve je ze je to trapne a nechutne ... trebalo by upresnit ze o zverejnovani co si myslime podla mna vacsina ma v svojom priecinku zopar takych vlastnych (alebo priatelovych/kinych) kuskov ...
ale ked sa tak fotia 15rocne deti a zverejnuju to, je to skor smutne a nechutne ...
posobi to dost lacne a mozno to niekedy svedci o nedostatku inych kvalit. ale je mi to jedno , ak sa niekto nutne potrebuje zviditelnovat takymto sposobom... dont care
dolezite skor je, ci sa fotia pre vlastne alebo partnerovo potesenie alebo kvoli tomu aby si toíe fotky vytrepali dakde na verejnost a "chvalili" sa nimi ... ak je to len sukromne a sukromne to aj ostane - preco nie?
ja len zasnem co "trapi" ludii na slovensku. ved je to kazdeho vec,ako sa fotiii.nechapem co to ludii co hlasovaly za prvu moznost trapi. ale vlastne viem,komplexi a pocit menejcenosti. teda az na par vynimiek co za tu moznost hlasovaly.
kym sa fotia, tak to je ix vec, ked to davaju na net, tak to uz je trosku divne najlepsie su aj tak fotky do zrkadla aj vy si taku urobte, hned vam bude lepsie mozno ix to ukludnuje ked ludia vidia ix nahe telo
Myslím si, že polonahé a odhalené fotky patria do súkromných albumov (iba v rámci vzťahu). A keď si niekto také fotky dáva verejne na net, tak je to trápne... To ten človek nevie inak zaujať??! Uznávam, že niektoré z tých fotiek vyzerajú dobre. Ale väčšinou sú to len trápne nevivinuté deti...
pri chalanoch mi neprekaza ked maju holu hrud ale ked su baby v podprsenke a nohavickach pripada mi to ako vrchol ubohosti trapnosti namyslenosti a tak..
Nevidím v tom nejaký význam fotiť sa polonahá a stláčať prsia medzi lakte na fotkách len aby pôsobili väčšie.Ak si to niekto všimol,tendenciu fotiť sa takto má len určitá skupinka ľudí a už podľa úvodnej fotky sa dá dobre odhadnúť čo sa bude skrývať v albume.ň
Keď to majú za potreby,kľudne.Ale nech sa potom nečudujú že takýmto dievčatám vypisujú aké sú štetky a že by ich "dali" a chalanom že sú geji.
nahy? toto nikdy som slusny a nie nejaky uchil ktori ukazuje svoj penis, nie toje nechutne, mam rad normalne foto a mozzno nieco steklive ale len foto bab.
ja by som sa tak nefotila niesom nejaka nadržana...ale mne je jedno či sa tak ostatni fotia..ale polonahy chalan a celkom pekny by nebol na škodu...sa smejem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
187 komentov
najviac milujem fotky v spodnom pradle fotene v kupelni pred zrkadlom, a v pozadi totoalny bordel.. ( nevyneseny kos etc) =D=D=D=D=D
Ale vyzera to trochu divne
Neviem co je odvazne na chalanovy ked sa foti polonahy?
a potom pytas sa co si myslime o foteni, a hned prve je ze je to trapne a nechutne ... trebalo by upresnit ze o zverejnovani co si myslime podla mna vacsina ma v svojom priecinku zopar takych vlastnych (alebo priatelovych/kinych) kuskov ...
ale ked sa tak fotia 15rocne deti a zverejnuju to, je to skor smutne a nechutne ...
ale trápne je, keď to potom kade-tade po nete zverejňuje
Tým nemyslím mnoho nie najlepších (aby som nikoho neurazil) fotografíí mnohých "detí"
Keď to majú za potreby,kľudne.Ale nech sa potom nečudujú že takýmto dievčatám vypisujú aké sú štetky a že by ich "dali" a chalanom že sú geji.
takze moj nazor NIE