chcem sa spýtať študákov, aký notebook majú na každodenné nosenie do školy. Zaujíma ma hlavne veľkosť, hmotnosť a výdrž batérie, no kľudne napíšte aj konkrétny model.
v skole nepotrebujem notas, kompy su tam na kazdom kroku, ale ak hej, tak nosim ten co mam, nemam zrovna viac notebookov, ze jeden do skoly, druhy na doma atd..
13 palcovy macbook air. Je sice dost drahy ale je to idealny notas na nosenie do skoly - lahky, tenky, pohodlna podsvietena klavesnica a vydrz baterie aj cez 8 hodin pri pisani poznamok.
Nó a toto by ma presne zaujímalo, neviem sa rozhodnúť pre veľkosť - nie veľký, aby sa dobre nosil v taške, ale zas nie príliš malý, aby som naň dobre videl a dobre sa písalo.
Macbooky sú vraj fajn, len ma odráza OS, chcel by som Win...
@chrontos Nj, ta cena je dost vysoka pri vsetkych produktov od Apple. V kazdom pripade ti na nosenie do skoly neodporucam kupovat notas vacsi ako 13". Pred macom som mal 15,4" a uz nikdy viac. Tych 13 palcov je podla mna idealny kompromis medzi prenosnostou a pohodlnou pracou.
do skoly mi stacilo pero a papier (ak sa mi nechcelo zapisovat prednasky tak ani to (-: )...ale obcas som vzal aj svoj notebook acer aspire 3820TG, 13 palcov, necele dva kilogramy a vydrz do 8 hod...co sa tyka mobility/vykonu mozem ho celkom odporucit, len ked ma clovek smolu obcas narazi na kazivy kus -ale to sa tyka viacerych znaciek, zdaleka nie len aceru.
Acer Aspire ONE D257 - v poslednej dobe som si ho zvykla nosiť do školy, už sa mi nechcelo písať si poznámky na papier. Ale inak to nie je školský ale môj súkromný.
notebook mám veľký tak ho moc do školy nenosím..len fakt keď sa mi nechce písať ručne..na to by som potrebovala netbook - teda malý počítač, ale zbytočne vyhadzovať prachy
HP G70 111em (dvojjadro 2,0Ghz, 3GB RAM DDR2, 250GB HDD, integrovaná GPU Intel HD, OS WIN 7 HP 64 bit, vek 3,5 roka ) žiaden zázrak... Ale ide byť nový asi
14" palcovy HP ProBook b.. ked mozem odporucit tak notebook 13"-14".. 15+ su velke, nemotorne, tazke, vacsia nachylnost k porucham (a ten rozdiel 1,6 palcu je vidiet).. doma mam pripojeny 22" externy monitor, no problemo.. a zase tie mininotebooky pod 12.5" nemaju vykon.. kedze 15ky su najpredavanejsie su aj najlacnejsie.. zalezi teda kolko € chces invsetovat.. najlacnejsie asi Lenovo Edge E320 alebo HP Probook 4330s ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
cize lenovo ideapad g770
Macbooky sú vraj fajn, len ma odráza OS, chcel by som Win...
a inac pouzivam to co pani predo mnou..bud 13" mb pro, ale vacsinou nosim ipad, pretoze je lahsi, mensi a lepsie sa s nim manipuluje
» www.electroworld.sk/product/pocitac...
mám jeden, akože, neseriem peniaze že ntbk na doma, ntbk do školy, ntbk na voľný čas...
ale... potrebujem nutne ešte taký nejaký mini. alebo... tablet ale furt si hovorím, že nebudem sprostá a materialistická
ale inak chodím bez noťasu, píšem poznámky rukou a kompy sú tak či tak na každom kroku.
ASUS N53JN, hmotnosť cca 2,8-3 kg, výdrž do 4 h max, 1-1,5 h pri väčšiom zaťažení ...
ale nie je ťažký ani veľký takže pohoda a zasa nie je taký malý, aby som na ňom normálne nemohla písať, alebo čo treba