noo... mal som z toho celkom dobry pocit, takze asi som zmaturoval ale matiku som dufam ze napisal, lebo kamosi mali s tym problemy, a niektori tvrdia ze hranicu 33,33% ani neprekrocili... ale ja si verim
neviem ako sa mi podarili pisomky vobec to nebola kolektivna praca
Ja neviem celkovo som spokojny, Az na nemcinu. Tu som asik dojebal a riadne. ale inak som spokojny az na slohy z oboch stran tam som pisal uplne, ze hovadiny a ani neviem co
No slovina A myslim ze okolo 80% kedze chodim na bilingvalne tak anglina tiez A ale poviem vam ze som mala sama problem tak potom ako ste to zvladali vy z normalnych gymplov????
mne sa moc nevydarilo... slovina nebola tazka, ale proste to bola volovina, nejak som sa na to ani neucil. anglina bola zabijaaak, konec proste. a matika bola podla mna lahka, a urobil som strasne vela hlupych chyb, takze tiez nic moc. dufam ze pri sj a aj ma podrzia slohy, tie mam celkom dobre podla mna. ale tiez som mal vyssie ambicie ako len tak prejst.
no, ja mam cisto zmiesane pocity a neviem to odhadnut...slovencina a nemcina by sa dali, anglictina, co si budeme hovorit...proste dat si zo vsetkeho Acka bola perfektna volba...
ale celkovo mam pocit, ze neviem...mozno aj motyka vystreli, v kazdom pripade som zvedava a doteraz sa mi vynaraju vety, co som mohla napisat do vsetkych troch slohov
no Som fakt veľmi zvedavá , bo slovina sa mi zdala ťažšia a anglina B-čko v pohode..no ale tie slohy..nie sú mojou silnou stránkou...ved sa uvidí v máji..
vzhľadom na to,že maturujem len z NOS a Aj,tak by som mohla pre to robiť aj niečo viac ale čo už... na A z AJ som sa cítila a ak mám pravdu povedať, zasa sa necítim až tak otrasne neuveriteľne zle po tom teste...ale zasa,... mne je nejak všetko jedno, čiže uvidíme.. hoci by som bola rada,ak by som viac ako prešla
Zatial sa dali, aj ked mam este zajtra pisomne z uctovnictva a v utorok na pocitaci a to budem stastna ak to spravim na 35%...A ustnych sa nejako nebojim, lebo sa prihliada na znamky a to mi 4 potom dat musia
Ja som došiel k záveru, že aj tak mám v piči, ako mi dopadnú písomné..šak aj tak cem dvojky z cudzieho a sjl..takže tú možnosť, žeby som ich spravil..s možem si dovoliť štvorec mi moc neimponuje.. ..hoci pochybujem, že tie dvojky budú..bo sa vôbec ešte neučím..ale tak no..predstava pekná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja neviem celkovo som spokojny, Az na nemcinu. Tu som asik dojebal a riadne. ale inak som spokojny az na slohy z oboch stran tam som pisal uplne, ze hovadiny a ani neviem co
ale celkovo mam pocit, ze neviem...mozno aj motyka vystreli, v kazdom pripade som zvedava a doteraz sa mi vynaraju vety, co som mohla napisat do vsetkych troch slohov
A na ustne..začina ma desiť to že mi je to akosi priliš jedno