od 1 do 5 sme boli uplne najlepsi, kazdy sa bavil z kazdym.. a od 5 do 9 uplne hrozny (lebo kazdy isiel na inu skolu kvoli tomu ze nasu zrusily) nikto sa z nikym nebavi.. vzdy sme po skupinkach ze 2 3 ludia.. spolu sa vsetci nebavime nikto.. my sa skor neznasame=D
myslim ze sme v pohode, neni nikto koho by sme neznasali a kazdy sa bavi kazdym aj ked obcas s niekym menej a s niekym viac, ale mam pocit ze vsetci su dostatocne sibnuty, takze kazdy zapada
Hej v pohode... len jeden spoluziak sa stale drzi odnas... ako ja z nim kecam a tak a cez leto chodime z nim aj von ale nechodieva kunam kecat sam a tak...
MYSLIM ZE NASA TRIEDA JE NAJHORSI KOLEKTIV NA SKOLE ALE TAK CO UZ S NAMI...PROSTE NAZOROVO SI NESEDIME,KAZDY CHCEME NIECO UPLNE INE...ALE SU AJ OSOBY S KTORYMI SA DA V POHODE VYCHADZAT,ALE SU TO SKOR CHALANI AKO BABY...MAM POCIT ZE MEDZI BABAMI JE TO PRETVARKA...ASI TOLKO
m sme v triede celkom dobry kolektiv...samozrejme mame v triede ludi ktorich nemaju seci v laske ale nejak sme si zvykli na to ze koho znesieme s tym sa bavime a koho nemoyeme ani citit toho proste odignorujeme
my sme banda debilov už nám to povedalo zopár učiteľov,a my si to hovoríme furt od prvého ročníka(na strednej samozrejme) až doteraz do tretieho sme fakt dobrý kolektív (klopem si na čelo
no nie sme kolektiv..my sme na dosť vela skupiniek rozdelení..a tak s tymi ostatnymi teda z vecinou s tych ostatnych sa normalne rozpravam ale to len tak o skole ale nič moc..potom dve osoby uplne neznasam,vtieraju sa kazdemu,vrieskaju a myslia si ze su najkrajsie a vsetci ich zeru pritom ich kazdy nenavidi..ptm z jednou babou sa vobec nerozpravam,pretoze to bola kamoska a sklamala ma moc moc moc.. a z jednou spoluziackou a bavim uplne najviac,ved sa pozname este od skolky
kamaráti na život a na smrť určite nie, ale máme pár ľudí, ktorí sú vtipní, potom sú ľudia, s ktorými sa dá porozprávať a pár ľudí viem nazvať aj kamarátmi
to ze som zdrhla so zakladky je fakt super vazne ale vsetci mi hovorili ze uvidiis na strednej su super kolektivy..no zatial sa mi nezda..mozno len preto ze je to prvy pol rok co sme spolu ale inak nic moc..ked kamosky zacnu ako po skole ako trieda stale niekam chodia tak len kukam heej moja? a som ticho..ale vzdy moze byt aj horsie ako je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale zase aby som nekrivdila tak sa najde aj par normalnych
tak nasa rada +par ludi s inej-sme v pohode,,
a s ostatnymi sa stretneme vonku alebo tak tak niekedy ani nepokecame...
bohuzial, za tie 4roky nebol cas spoznavat sa-a to je pravda...