... teda.. ako vychadzate so svojimi byvalimi partnermi / partnerkami...? ..rozisli ste sa " v dobrom" ? Alebo naopak dnes si ani nepozdravite ked prejdete okolo seba?... dakujem
Vzhľadom na to že svojho bývalého stále ľúbim sa mu snažím svojim spôsobom vyhnúť, pre vlastné dobro..pretože čím viac by som s ním bola v kontakte, tým viac by to bolelo. Ale každopádne, s druhým bývalým som stále v kontakte, pokecáme, stretneme sa...sme kamoši...na všetko treba čas...a záleží na rozchode, aký bol...
juuj mno zo vsetkymi super jednym sme dokonca skoro naj klamosi ale jeden je taky ze ak ho uvidim tak mam chut vrazdit...a bohuzial po vsetkom zlom co mi urobil stale tvrdi ze ma lubi
obaja ex bývajú ďaleko a nestretávam ich, nepíšeme si... rozišli sme sa v zlom (s oboma)... jeden sa kurvil a mal asi 10 báb a druhý bol ešte horší ale v inom zmysle
nevychadzame nijak.. situacia si to nevyzaduje.. nie ani sa nepozdravime (je mi to trochu divne ked uz viem ako chuti myslim ze zalezi na tom ako sa rozidete, a ci po rozchode ste v nutnom kontakte (skola, praca, popripade blok
noo ved.. ved ... predsa s tym clovekom ktoreho ste mali radi ste predsa uz len nieco pekne zazili a preto to je vazne dooost blbe ked si uz navzajom ani nepozdravia.. ale inak ako sa vravi ze : z priatelstva moze vzniknut laska, ale z lasky nikdy priatelstvo... no co uz,.. tak to byva..
ja som mala 3 a s kazdym som ostala kamaratka .. chodim s nimi von .. na koncerty .. a pri tom mam aj dovody sa hnevat ..do mojich vztahov vstupili i ine baby i drogy .. ale jednoducho ja ich mam strasne rada a ja si neviem predstavit ze len kvoli tomu ze nam to vo vztahu nevyslo ze by som sa s nimi uz nikdy neporozpravala.. ze by som ich uz neobjala.. ja ked niekoho lubim tak navzdy a ich som lubila .. i ked sa teraz mozno ta laska zmenila na inu lasku kamaratsku ale i tak pre mna vela znamenaju .. i ked kamosky mi hovoria ze som divna ze nie som normalna ze oni svojim byvalym ani nepozdravia... ja si jednoducho neviem predstavit ze po tom vsetkom co sme spolu zazili ze by som im ani nepozdravila .. sa to jednoducho neda.. ked raz vstupili do mojho zivota tak uz ich nedokazem vymazat
s jednym, ktoreho stretavam denno-denne. tak s tym sa neznasame...iba vrazedne pohlady a take...s ostatnymi inak vynikajuco, asi preto, lebo toho jedneho som lubila, ostatnych ani nie :/
v pohode so vsetkymi ex aj ked jednemu som sa schvalne vyhybala urcity cas,lebo som s nim nadalej chcela byt a akosi, ked som ho casto videla, mi to nerobilo dobre, ale potom som si povedal,a ze to je marna snaha zabudnut tak som to nechala tak.
som s kazdym dobra kamoska a som rada, ze to tak je.
na tomto svete sme prilis kratko na to, aby sme sa donekonecna s niekym vadili.
hm ja sos vojim byvalim takym vaznejsim co som laa to jest 4,5 roka sa stretavam ja nemam voci nemu ziadne vyhrady i ked on vlasten pokazil nas vztah neverou k druhej ale tak ja som k nemu uplne hej a on skor ako keby sa ma boji!hm hra sa na tvrdasa !ale mne je to sumak zistila som ze su aj lepsie pripady a lespi chapli ako on!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
som s kazdym dobra kamoska a som rada, ze to tak je.
na tomto svete sme prilis kratko na to, aby sme sa donekonecna s niekym vadili.